Categorii

IMOPEDIA lansează cea mai nouă platformă de ofertare imobiliară pentru locuinţele noi, în cadrul Târgului Naţional Imobiliar (28-30 septembrie 2012)

Data publicarii: 28.09.2012 ora 04:09 PM


IMOPEDIA vine cu un nou produs de excepţie, menit să susţină activitatea pe piaţa construcţiilor noi. Astfel, IMOPEDIA lansează cea mai puternică platformă online de ofertare imobiliară a locuinţelor noi. Cei interesaţi pot afla toate informaţiile legate de noul produs în cadrul standului nostru amenajat la Târgul Naţional Imobiliar, în perioada 28-30 septembrie 2012.
IMOPEDIA, cel mai important centru de informare şi de ofertare imobiliară, dedicat agenţiilor imobiliare şi tuturor persoanelor interesate de domeniul imobiliar, ia parte la evenimentul imobiliar al toamnei: Târgul Naţional Imobiliar. Cu această ocazie, IMOPEDIA îşi prezintă cel mai recent produs dedicat pieţei imobiliare.
„Ansambluri&Investitii Imobiliare”oferă posibilitatea de căutare, în timp real, a locuinţelor noi, a spaţiilor de birouri, retail şi a oportunităţilor de investiţii. Toate acestea se pot face numai prin intermediul celui mai accesibil instrument online, dezvoltat de o echipă deja specializată în crearea de instrumente multi-direcţionale pentru piaţa autohtonă de real-estate.
„Ansambluri&Investitii Imobiliare”este o secţiune dinamică împărţită în trei categorii: ansambluri rezidenţiale, birouri şi investiţii (proprietăţi atipice, cedare de afaceri, etc.) şi a apărut din dorinţa de a acoperi în mod profesional un segment important al pieţei imobiliare din România.
Principalele beneficii ale noii platforme:
• acces rapid şi facil la cea mai mare bază de oferte imobiliare ale ansamblurilor rezidenţiale din Bucureşti
• căutare unei locuinţe, în funcţie de criterii specifice: dimensiune, localizare, preţ
Se evidenţiază astfel conturarea unui instrument online profesionist, pus la dispoziţia dezvoltatorilor, investitorilor, dar şi a celor în căutarea unei locuinţe. Primele informaţii legate de noul produs pot fi aflate în perioada 28-30 septembrie 2012, în cadrul Târgului Naţional Imobiliar, organizat la Palatul Parlamentului.
„Noua aplicaţie se adresează deopotrivă dezvoltatorilor imobiliari, investitorilor şi celor aflaţi în căutarea unei locuinţe. Am ales să lansăm noul produs în cadrul Târgului Naţional Imobiliar şi datorită numărului mare de vizitatori prezenţi la fiecare ediţie. Numeroşi constructori şi investitori care doresc să ofere servicii premium vor fi atraşi de o serie de avantaje ale acestei aplicaţii, precum listarea preferenţială a proiectelor, oferirea de liduri calificate sau vizibilitatea ridicată” a adăugat Răzvan Muntean, general manager IMOPEDIA.
Standul numărul unu al târgului, standul IMOPEDIA, va oferi tuturor participanţilor la eveniment posibilitatea de a testa gratuit aplicaţia. Aşadar, cei interesaţi vor putea afla, în premieră, la Târgul Naţional Imobiliar informaţii legate de cel mai recent produs marca IMOPEDIA. Totodată, vor putea discuta despre piaţa imobiliară, într-un mediu relaxant, la o cafea oferită de Nescafe Dolce Gusto, în cadrul standului mobilat şi decorat cu sprijinul Evo Horeca şi Casara Design.
IMOPEDIA vă invită să testaţi noua platformă, pentru a-i cunoaşte avantajele şi modul de funcţionare, în cadrul standului unu, vineri, 28 septembrie, ora 11.

IMOPEDIA este un centru de informare şi de ofertare imobiliară, dedicat atât agenţiilor imobiliare, cât şi tuturor persoanelor interesate de domeniul imobiliar. În calitatea sa de principal furnizor de informaţii pe piaţa românească de real estate, IMOPEDIA a dezvoltat o familie de site-uri si secţiuni, care acoperă nevoia de informare ale clienţilor: IMOPEDIA.ro găzduiește secţiunea de oferte imobiliare actualizată constant direct de la sediul agențiilor imobiliare, secţiunea MEDIA.IMOPEDIA.RO, cu cele mai importante stiri, comunicate imobiliare, evenimente imobiliare şi analize imobiliare la zi, BLOG.IMOPEDIA.ro – cel mai interactiv blog imobiliar, GHID.IMOPEDIA.ro – un detaliat şi amplu ghid imobiliare, secţiunea PROIECTE IMOBILIARE şi lista cu IMOBILE INSTABILE.

Nescafe Dolce Gusto – sistemul de bauturi cu presiune profesionala de pina la 15 bari pentru o cafea perfecta! Fie ca prepari un Espresso, un Caffe Lungo sau un Latte Macchiato, vei obtine de fiecare data cel mai bun rezultat! In plus, nu ai timp sa te plictiesti deoarece portofoliul cuprinde 21 de bauturi delicioase.
Evo Horeca este un producător şi importator de mobilier profesional HoReCa definit de flexibilitate şi profesionalism, dedicat de patru ani amenajării spaţiilor interioare a numeroase restaurante şi cafenele din întreaga ţară.
Casara Design este un distribuitor de mobilier specializat în amenajarea şi decorarea spaţiilor interioare, având o pasiune pentru arhitectura altor vremuri, dar şi pentru designul de avangardă şi pentru piesele manufacturate, aduse din toate colţurile lumii.