Categorii

Timisoara, te iubesc

Data publicarii: 26.09.2012 ora 05:09 PM


Situat in Vestul Romaniei, orasul Timisoara este un important industrial si economic in prezent. Contribuind de-a lungul timpului la tezaurul cultural, arhitectural si istoric, Timisoara da dovada de diversitate in ceea ce priveste oportunitatile de petrecere a timpului liber.

Cei care se afla pentru prima data in oras si doresc sa cunoasca mai bine Timisoara pot incepe cu minunatele parcuri sau cu muzeele care gazduiesc patrimoniul artistic al Banatului. Impatimitii muzicii pot vizita Filarmonica sau Muzeul Viorilor.

Cei care preferera pictura si stilul contemporan au la dispozitie Galeria Calina, care este un important promotor al tinerilor neconsacrati, alaturi de picturi ale celor mult mai cunoscuti artisti romani.

Indiferent de motivul pentru vizitati Timisoara, sau chiar pentru a cata oara, posibilitatile sunt nenumarate in ceea ce priveste atractiile turistice, cea mai simpla solutie fiind cea de inchirieri masini in Timisoara.

Pentru a avea timp sa vizitati toate obiectivele turistice va recomandam sa apelati la serviciile de www.rentacartimisoara.net.