Categorii

BENCLINOV & ASOCIAŢII – Avocaţii Proiectului GREEN GATE

Data publicarii: 26.09.2012 ora 07:09 PM


BENCLINOV & ASOCIAŢII este implicată în asistarea şi consilierea societăţilor S GROUP a.s. – Cehia şi GREEN GATE DEVELOPMENT S.R.L. în demararea şi executarea Proiectului Green Gate care are ca obiect construirea şi exploatarea unei noi clădiri de birouri clasa A în zona de vest a Capitalei. Proiectul are o valoare de 55 de milioane de Euro, sumă în care este inclus şi preţul de achiziţie al terenului în suprafaţă de peste 6.500 mp.

GREEN GATE DEVELOPMENT S.R.L. este membră a S GROUP a.s. – Cehia (fondat în anul 1991), unul dintre cei mai importanţi actori din zona central şi est-europeană în domeniile construcţiilor, dezvoltărilor imobiliare şi managementului imobiliar .

Green Gate Building este primul proiect din România al grupului ceh iar, la finalizarea acestuia, mediul de afaceri din Bucureşti va beneficia de toate facilităţile oferite de ceea ce va fi una dintre cele mai moderne şi funcţionale clădiri de birouri de clasă A: peste 30.000 de m.p. desfăşurate pe 10 niveluri supraterane şi aproximativ 450 de locuri de parcare situate pe patru niveluri subterane. De asemenea, clădirea are prevăzute la parter spaţii comerciale destinate activităţilor de tip fast food şi restaurant, atenţia dezvoltatorului ceh fiind focalizată pe asigurarea unor facilităţi de natură să eficientizeze activitatea potenţialilor clienți/chiriaşi.

BENCLINOV&ASOCIAŢII acordă consultanţă S GROUP şi GREEN GATE DEVELOPMENT S.R.L. pe patru paliere de competenţă, respectiv în corporate (shareholders decisions), financiar-bancar (loan agreement), contracte (construction contract and guarantee/mortgages contracts) şi real estate (pre-lease agreements).

Avocații BENCLINOV&ASOCIAŢII implicați în Proiectul Green Gate sunt fost grupați în 2 echipe de lucru; prima echipă, cu competenţe pe ariile de expertiză corporate şi financiar – bancar, este de Raluca CURELEA (partener) şi include avocaţii seniori Mariana VOINEA şi Adrian VÎLCIU. Cea de-a doua echipă, cu competenţe pe ariile de expertiză contracte şi real estate, este coordonată de Constantin BENCLINOV şi include avocaţii seniori Ruxandra PASCAL şi Bogdan BIVOL.

Fondată în 2002, BENCLINOV & ASOCIAŢII oferă asistenţă şi consultanţă juridică cu precădere în mediul de afaceri străin implementat în România pe arie de expertiză care poate fi grupată generic sub denumirea de bussines law în portofoliul societăţii de avocatură regăsindu-se societăţi comerciale locale şi internaționale, care activează în domeniul industrial, în transport şi logistică, în comerţ si servicii, precum şi în domeniul construcţiilor şi al managementului imobiliar.

Implicarea cu succes a BENCLINOV & ASOCIAŢII în mediul de business străin este confirmată şi de faptul că Societăţii de avocatură i s-a încredinţat misiunea de consilia reprezentanţele diplomatice ale unor ţări vest europene la Bucureşti, precum şi a unor instituţii culturale străine.

Cu o echipă compusă din12 avocaţi şi doi consultanţi fiscali şi promovând o abordare definită de motto-ul „Vision Is Future”, BENCLINOV & ASOCIAŢII este implicată activ în organizaţii profesionale, fiind membră a organizaţiei profesionale International Practice Group (IPG), a Camerei Franceze de Comerţ şi Industrie din România, precum şi a Asociaţiei IRELAND – ROMÂNIA NETWORK.