Categorii

METROPOLITAN CLUB & EVENTS – LOCATIA IDEALA PENTRU ORGANIZARE EVENIMENTE DE LUX!

Data publicarii: 25.09.2012 ora 02:09 PM


Cele mai reusite evenimente au loc in cadrul Metropolitan Club & Events, locatia ideala pentru organizare evenimente private si nu numai; locatia poate fi alegerea perfecta pentru orice gen de eveniment, fie ca este vorba despre o petrecere, sau un seminar, conferinta, licitatie de arta, etc..
Situat in zona de nord a capitalei, Sos. Pipera nr. 48, centrul de evenimente pune la dispozitia clientilor sai doua saloane moderne care pot crea ambientul perfect pentru evenimentul ideal.
Centrul Metropolitan Club & Events, se desfasoara pe o suprafata construita de 1100 mp si dispune de o capacitate de aproximativ 500 locuri. Spatiul este amenajat in stil modern, este prevazut cu sisteme de ventilatie si climatizare performante ce pot asigura maximum de confort pe tot parcursul anului, este dotat cu bucatarie proprie ce poate satisface si cele mai rafinate gusturi culinare, beneficiaza de sistem de sonorizare propriu si retea internet wireless.
Pentru a oferi servicii adecvate fiecarui eveniment au fost create cele doua saloane in care se regaseste ambianta placuta si rafinata necesara pentru petrecerea unor momente speciale: Salonul Richmond cu o capacitate de 150-300 de locuri si Salonul Manhattan cu o capacitate de 80-170 de locuri Ambele saloane beneficiaza de un spatiu de primire generos, Lounge Room.
Avand o experienta vasta in organizare evenimente private si corporate personalul centrului este dedicat intru totul transformarii fiecarui eveniment in evenimentul perfect. Ofertele acopera o gama larga de servicii si sunt personalizate in functie de specificul fiecarui eveniment.
Fie ca este vorba despre un eveniment profesional sau unul personal, echipa Metropolitan dinamica si dedicata, sta la dispozitia clientilor sai oferindu-le consultanta, consiliere, idei unice in organizarea unui eveniment si nu in ultimul rand servicii de cea mai buna calitate si produse la cel mai inalt standard.
Evenimentele ideale au loc la Metropolitan – locatia ideala: succesul fiecarui eveniment incepe cu un cadru modern si elegant pe care Metropolitan vi-l pune la dispozitie prin cele doua saloane, servicii si produse de calitate, dar si o echipa de profesionisti, toate acestea incadrate in bugetul dumneavoastra. Toti pasii sunt urmati de Metropolitan in activitatea specifica organizare evenimente si rezulta de fiecare data intr-un eveniment de succes.
Urmatorul eveniment de succes poate fi chiar al dumneavostra!