Categorii

Tiffin University prezentă la QS World MBA Tour

Data publicarii: 20.09.2012 ora 02:09 PM


Tiffin University Executive MBA va fi prezentă la o noua ediţie a târgului de programe MBA – QS World MBA Tour – la Bucureşti, târg organizat de QS.

În cadrul acestui eveniment, care se va desfășura luni, 8 octombrie 2012, începand cu ora 16:00, la Athenee Palace Hilton, echipa Tiffin University România va oferi celor interesaţi de urmarea cursurilor programului nostru de Executive MBA, informatiile şi resursele necesare pentru a intelege mai bine structura, rolul unui MBA în carieră şi avantajele oferite de Tifiin University.

Asadar, daca esti interesat de dezvoltarea personala, profesionala şi oportunităţi de business, te aşteptam, cu drag să ne vizitezi pe data de 8 octombrie 2012, la târgul QS World MBA Tour.

Pentru agenda evenimentului, dar şi pentru înscrieri click aici: QS World MBA Tour Bucuresti

Despre Tiffin University

Universitatea Tiffin are un istoric de peste 120 de ani în promovarea educației și cunoașterii. Înființată în 1888 în Tiffin, Ohio, universitatea a dezvoltat de-a lungul timpului un portofoliu variat de domenii academice, studii universitare, postuniversitare și activități extracuriculare. Colaborarea cu Universitatea București a început în 1999, când experți ai celor două instituții au inițiat un program pentru Administrarea Justiției Comunitare și a continuat cu Programul Tiffin EMBA la Universitatea București.

Programul Executive MBA oferit de Tiffin University împreună cu Universitatea din București este acreditat și recunoscut de către numeroase instituții și corporații ca formator de oameni de afaceri cu reale abilități manageriale, cu un nivel al cunoștințelor și aptitudinilor foarte ridicat. Programul este concentrat pe dezvoltarea competențelor legate de abilitățile de comunicare, rolul de lider și munca în echipă, tehnologia informației, fluxul și managementul finanțelor companiei, rezolvarea problemelor, strategia și analiza companiei în raport cu competitorii și industria, managementul companiei la nivel național și global.

Contact

Tiffin University

Str. Transilvaniei, Nr. 6, Etaj 1, București, sector 1

Tel.: 021 402 54 54/55, Fax: 021 402 54 45

Email: office@tiffinmba.ro

www.tiffinmba.ro