Categorii

Tiffin University îşi deschide porţile pentru noua grupă de studenţi ai programului de Executive MBA

Data publicarii: 20.09.2012 ora 03:09 PM


Pe data de 13 octombrie 2012, Tiffin University îşi deschide porţile pentru noua grupă de studenţi ai programului de Executive MBA – Cohorta 11.

În ultimii 10 ani de activitate, luna octombrie a fost pentru Tiffin University cea mai emoţionantă perioada a anului. Şi de aceasta dată, profesorii americani care predau în cadrul universităţii noastre, aşteaptă cu nerăbdare inceperea cursurilor şi întâlnirea cu noii studenţi ai Cohortei 11, dornici să afle lucruri noi şi să beneficieze de experienţa profesorilor.

Profilul Cohortei 11

 

  • Vârsta medie – 35 ani
  • Vârsta cuprinsa între 29 si 43 ani
  • Media experienţei profesionale – 14 ani
  • 25% femei, 75% bărbaţi

Cohorta 11, te aşteptăm cu drag!

Despre Tiffin University

Universitatea Tiffin are un istoric de peste 120 de ani în promovarea educației și cunoașterii. Înființată în 1888 în Tiffin, Ohio, universitatea a dezvoltat de-a lungul timpului un portofoliu variat de domenii academice, studii universitare, postuniversitare și activități extracuriculare. Colaborarea cu Universitatea București a început în 1999, când experți ai celor două instituții au inițiat un program pentru Administrarea Justiției Comunitare și a continuat cu Programul Tiffin EMBA la Universitatea București.

Programul Executive MBA oferit de Tiffin University împreună cu Universitatea din București este acreditat și recunoscut de către numeroase instituții și corporații ca formator de oameni de afaceri cu reale abilități manageriale, cu un nivel al cunoștințelor și aptitudinilor foarte ridicat. Programul este concentrat pe dezvoltarea competențelor legate de abilitățile de comunicare, rolul de lider și munca în echipă, tehnologia informației, fluxul și managementul finanțelor companiei, rezolvarea problemelor, strategia și analiza companiei în raport cu competitorii și industria, managementul companiei la nivel național și global.

 

 

Contact

Tiffin University

Str. Transilvaniei, Nr. 6, Etaj 1, București, sector 1

Tel.: 021 402 54 54/55, Fax: 021 402 54 45

Email: office@tiffinmba.ro

www.tiffinmba.ro