Categorii

Proiectati cu pana la 40% mai eficient urmand cursurile de instruire CAD oferite de Man and Machine Romania

Data publicarii: 20.09.2012 ora 02:09 PM


Incepand cu luna septembrie 2012, Man and Machine Education Center, Centru de Instruire Autorizat Autodesk (ATC), lanseaza in premiera pe piata CAD din Romania pachete avantajoase pentru cursuri de instruire AutoCAD.

Noile pachete, denumite “Pachete Avantaj pentru Companii”, se adreseaza tuturor companiilor de proiectare din Romania care urmaresc sa obtina cea mai mare rentabilitate a investitiei in software prin eficientizarea muncii echipei de proiectare. Prin imbunatatirea cunostintelor in proiectarea CAD, membrii echipei au capacitatea de a se dezvolta in cadrul companiei si de a obtine o crestere a productivitatii cu pana la 40%.
Pachetele permit oricarui angajat dintr-o companie sa utilizeze 5, 10 sau 20 de zile de instruire pe o perioada de 12 luni, la oricare dintre cursurile publicate pe site-ul Man and Machine Romania. Pachetele au preturi reduse cu pana la 45% fata de preturile individuale si pot fi achizitionate pana la data de 31 decembrie 2012. Pentru a afla datele cursurilor va invitam sa vizitati www.manandmachine.ro.
„In situatii dificile ale economiei, dezvoltarea personalului deja angajat se dovedeste a fi o strategie de succes pentru orice companie, indiferent de domeniul in care activeaza. Prin cele trei pachete oferite, ne propunem sa raspundem nevoii reale de eficientizare a activitatii echipei de proiectare cu care se confrunta companiile din Romania.”, a declarat Luminita Popescu, Managing Director Man and Machine Romania. „Angajatii au sansa sa invete o multitudine de comenzi rapide, simplificari si moduri facile de lucru in mediul Autodesk, precum si metode pentru crearea de desene, comenzi de baza si modalitati avansate de editare.”, a completat Luminita Popescu.

Man and Machine Education Center detine multiple acreditari acordate de Autodesk pentru sustinerea de programe de instruire CAD in Romania, avand o sala noua in Bucuresti si un centru de formare mobil, ceea ce ii permite sa sustina cursuri si la beneficiar. Printre cele mai importante produse Autodesk pentru care Man and Machine Education Center ofera instruire se numara AutoCAD, Autodesk Inventor, AutoCAD Mechanical, AutoCAD Plant 3D, AutoCAD P&ID, Autodesk Vault, AutoCAD Civil 3D, AutoCAD Architecture, Revit Architecture, Revit Structure etc. Specialistii Man and Machine pot sa ofere la cerere instruire personalizata pentru toate aplicatiile mentionate.
Cursurile de instruire include atat parte teoretica, cat si exercitii care garanteaza dobandirea abilitatilor practice in lucrul cu aplicatia si sunt sustinute de instructori autorizati Autodesk cu experienta in proiectare, care au pregatit peste 1300 de utilizatori ai aplicatiilor CAD in industriile mecanica, arhitectura, constructii, instalatii si infrastructura. Sunt emise atat certificate oficiale Autodesk cu recunoastere internationala, cat si certificate proprii, Mensch und Maschine, cu reputatie la nivel european. Materialele de instruire oferite sunt in format electronic (sau optional, in format tiparit) elaborate pe baza manualelor oficiale Autodesk, sau pe baza curriculei proprii Mensch und Maschine.

Despre Man and Machine

Man and Machine Romania este subsidiara a grupului german Mensch und Maschine Software SE (M+M) (www.mum.de), unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii software de proiectare si productie asistata de calculator (CAD/CAM/CAE/GIS) din Europa, avand filiale in Germania, Austria, Elvetia, Franta, Italia, Anglia, Belgia, Romania, Suedia, Polonia dar si in Statele Unite ale Americii, Japonia si zona APAC.

Gama de produse oferita de M+M este extrem de variata si cuprinde solutii CAD/CAM/CAE/GIS pentru cele mai variate industrii (inginerie mecanica, infrastructura, arhitectura). Infiintata in anul 1984, compania are sediul central in Wessling, Germania, fiind cotata in “Prime-Segment” la Bursa de Valori din Munchen. Mai multe informatii aici: http://www.mum.de/DE_Mensch_und_Maschine_Investor_Relations.CAD.

Pentru mai multe informatii despre Man and Machine Romania, vizitatiwww.manandmachine.ro.