Categorii

City break cu Eurolines in Venetia sau Ljubljana

Data publicarii: 20.09.2012 ora 02:09 PM


Eurolines este unul dintre cei mai importanti transportatori internationali de persoane si detine cea mai mare retea de agentii proprii de turism din Romania. Si-a inceput activitatea in anul 1995, iar doi ani mai tarziu in 1997 devine membru al celei mai mari organizatii europene de transport rutier de persoane. Misiunea Eurolines este aceea de a asigura mobilitate maxima si posibilitatea de a ajunge in orice colt al lumii.

Eurolines propune in aceasta toamna doua city break-uri cu autocarul, in unele dintre cele mai atractive destinatii europene: Venetia si Ljubljana. Doua city break-uri la preturi avantajoase menite a oferi posibilitatea unei scurte relaxari si tot odata sansa vizitarii celor mai importante obiective turistice ale celor doua orase. City break-ul in Venetia sau Ljubljana, poate fi considerat o minivacanta ce poate “colora” perioada de dupa concediu, De obicei city break-ul este o varianta ideala pentru toti cei care isi propun locuri noi de vizitat pentru aceasta perioada de toamna.

Venetia “orasul plutitor” continua sa fascineze turistii cu atmosfera sa. Sinonim cu romantismul, simbol al iubirii, Venetia va fi mereu o destinatie plina de farmec. Fiecare colt al orasului din laguna sarata a Marii Adriatice emana o frumusete aparte. Cladirile vechi de o arhitectura remarcabila ce se oglindesc in apa, stradutele inguste, palatele construite in stil gotic si bizantin si cele peste o suta cinzeci de canale brazdate de gandole sau “vaporetto” confera Venetiei un aer deosebit.

Un city break cu autocarul la Venetia impresioneaza turistii sai cu unele dintre cele mai faimoase obiective turistice ale orasului, cum ar fi:“Piazza” San Marco, Palatul Dogilor, Torre dell’Orologio, Puntea Suspinelor si multe altele. De asemenea hotelul gazda a trei nopti in cadrul acestui city break este unul elegant si plin de sarm cu servicii impecabile ce pun oaspetii in centrul atentiei. Hotelul de patru stele intampina turistii cu o atmosfera calda si primitoare, intretinuta pana la cel mai mic detaliu cu pasiune si profesionalism.

Ljubljana “orasul dragonilor” este in primul rand capitala Sloveniei si unul dintre cele mai mari orase ale tarii. Reprezinta un puternic centru cultural, științific, economic dar si politic al Sloveniei. Dupa cum bine se stie, Ljubljana se afla la confluenta culturilor slave, germanice si latine. Aceasta impletire armonioasa poate fi considerata sursa frumusetii orasului Un city break la Ljublijana te poate surprinde cu numeroase atractii turistice. Podul Triplu, care leaga Piata Noua de Centrul Vechi, Podul Dragonului, Castelul Ljubljana ce poarta pe cel mai inalt turn al sau, dragonul, simbolul orasului sau Catedrala St. Nicolas, construita in stil baroc in 1701 sunt doar cateva dintr-o lista care poate continua.

Tui TravelCenter numarul unu in turism mondial prin Eurolines propune city break la Ljubljana “orasul dragonilor”. Transportul se va face cu autocar Eurolines iar cele trei nopti de cazare la un hotel de trei stele. Astfel Biserica Franciscana, Universitatea din Ljubljana ori barurile Che Bar, Skeleton Bar ori Salon, BTC City cel mai mare mall sau magazinele de suveniruri pot fi la doar cateva ore distanta de toti cei interesati sa viziteze Ljubljana, cu Eurolines.

Mai multe detalii despre oferte city break cu autocarul in:

Venetia: http://www.eurolines.ro/article–City-Break-Venetia–2218.html
Ljubljana: http://www.tui-travelcenter.ro/ro/cazare-hotel-pensiune-oferta-4212-city-break-ljubljana—hotel-park-3*