Categorii

GRAD DE OCUPARE DE APROAPE 100% LA THE GRAND OFFICES

Data publicarii: 19.09.2012 ora 02:09 PM


The Grand Offices a ajuns la un grad de ocupare de aproape 100%, graţie unei strategii manageriale inaugurate anul trecut de austriacul Gregor Aufhauser, directorul general al complexului de lux The Grand. Din cei 12.000 mp de spaţii de birouri unice prin locaţie, facilităţi, clasă, servicii mai sunt disponibili doar 70 mp.

The Grand Offices a închiriat companiei Teva Pharmaceuticals etajul nouă al complexului, spaţiu în amenajarea căruia proprietarul a investit aproximativ 200.000 de euro. Cel mai mare producător de medicamente generice la nivel mondial a devenit cel mai nou chiriaş din The Grand Offices şi se alătură astfel unor clienţi de talie internaţională precum Bombardier, Strabag, EPS Corporation, Thermomax, Superlit, Transenergo, Teaha Management Consulting, Fidexpert etc.

The Grand Offices reprezintă combinaţia ideală de confort şi înaltă clasă, flexibilitate şi stil, spaţiu larg şi ergonomie, îmbinate perfect într-un decor unic. O serie de facilităţi ce se pot încadra la cinci stele: de la una din cele mai mari parcări din Bucureşti monitorizată video în permanenţă, atât supraterană, cât şi subterană, o recepţie securizată, spaţii adecvate standardelor în continuă creştere şi totodată un cadru recunoscut de lumea internaţională a afacerilor.

The Grand Offices înseamnă 12.000 mp de spaţii adecvate standardelor naţionale şi internaţionale. Exclusivismul şi rafinamentul complexului multifuncţional de lux The Grand, la care se adaugă cel mai titrat nume de pe piaţa hotelieră autohtonă, JW Marriott, clubul de sănătate WorldClass Health Academy, cazinoul The Grand, galeria comercială The Grand Avenue care găzduieşte cele mai renumite branduri din industria de lux mondială, alături de restaurante, bănci şi o parcare de peste 520 de locuri, fac ca The Grand Offices să devină şi prima alegere atunci când este vorba de afaceri de succes.

THE GRAND, cel mai mare complex multifuncţional de lux din România, cu o suprafaţă de 85.000 mp distribuită pe 13 niveluri, deţine:
• birouri cu facilităţi de ultimă generaţie – The Grand Offices;
• zona unică de shopping The Grand Avenue, care pune la dispoziţie magazine de mare rafinament, facilităţi bancare, restaurante, cafenele, bijuterii, divertisment, etc.
• hotel de 5 stele JW Marriott Bucharest Grand Hotel cu 402 camere, 3 restaurante speciale, cafenea, două săli de evenimente, facilităţi extinse pentru conferinţe, toate la un standard internaţional de înaltă clasă;
• Clubul de Sănătate World Class cu saloane de înfrumuseţare;
• The Grand Parking cu 92 locuri securizate în subteran şi 433 la suprafaţă.