Categorii

Conferinta de presa NEW ROLAX

Data publicarii: 18.09.2012 ora 04:09 PM


” Esti minor ? Fii non-alcool !!! ” – Comunicat de presa

Compania NEW ROLAX in parteneriat cu organizatia non-profit specializata in comunicare si relatii publice APIENE GALATI va invita vineri, 21.09.2012, ora 12.30, la conferinta de presa organizata in cadrul campaniei ” Esti minor ? Fii non-alcool !!! “, campanie destinata informarii si atentionarii asupra comercializarii si consumului de alcool in randul minorilor.

Conferinta de presa, organizata cu prilejul inceperii noului an scolar, va avea loc la sediul companiei NEW ROLAX si doreste sa previna comercializarea alcoolului catre scolari, dar si sa evidentieze efectele nocive ce pot aparea in dezvoltarea tinerilor in cazul consumului de bauturi alcoolice.

In cadrul conferintei , doamna doctor Magdalena Morosanu va oferi informatii esentiale cu privire la efectele negative ale abuzului de alcool, iar reprezentantul Politiei Locale va evidentia sanctiunile prevazute de lege in cazul comercializarii catre minori a bauturilor alcoolice.

Campania se desfasoara pe o perioada de 6 luni, perioada in care vor fi organizate o serie de evenimente menite sa sustina aceasta initiativa.

Compania New Rolax, companie cu traditie de peste 10 ani in distributia si comercializarea bauturilor non-alcoolice si alcoolice a lansat magazinul online www.newrolax.ro, prin care vor fi comercializate bauturi alcoolice exclusiv adultilor, magazinul reprezentand astfel si un instrument de informare privind consumul de bauturi alcoolice.

Radu Turcescu – PR Manager
0741 010 616 / turcescu_radu@me.com
www.smartprgroup.com
A. P. I. E. N. E. Galati – Lobby, PR and Business Consulting Group