Categorii

Toti curierii OTTO Curier opereaza cu scanere wireless

Data publicarii: 17.09.2012 ora 04:09 PM


OTTO Curier a dotat cu scanere wireless intreaga echipa de curieri

“Unul dintre obiectivele majore ale companiei pentru 2012 a fost atins” anunta dl. Florin Vlad, Directorul Executiv al OTTO Curier.
Incepand cu data de 28.07.2012, compania OTTO Curier detine un numar suficient de scanere wireless pentru dotarea intregii echipe de curieri si a echipelor de sortare din HUB-uri.
Printre beneficiile acestei achizitii se numara simplificarea proceselor de distributie si gestionare a comenzilor de colectare. Comenzile vor fi primite de curieri direct pe scanner si vor putea fi confirmate direct, prin ridicarea expeditiilor comenzii respective. Anularea/realocarea comenzilor se va putea gestiona tot prin intermediul scanerului.
Un alt beneficiu va fi reducerea timpului de procesare a expeditiilor la receptie curier printr-un proces de transmitere wireless a datelor de pe scanerul curierului si prin eliminarea timpilor de asteptare la rutarea primara.
Optimizarea proceselor huburilor va fi de asemenea realizata prin reducerea timpilor de procesare a expeditiilor la nivel de hub si optimizarea proceselor de scanare, prin eliminarea scanerelor cu fir.
Vizibilitatea crescuta, in timp real a starii expeditiilor este un alt beneficiu important datorita disponibilitatii evenimentelor de livrare/incercare de livrare (POD/IOD) in sistem la 10 minute de la inregistrarea lor pe scaner de catre curier si a posibilitatii de tratare exceptiilor la livrare (adrese gresite, refuzuri, etc.) chiar in cursul aceleiasi zile, aducand o imbunatatire vizibila a calitatii si o reducere a timpilor si costurilor de livrare asociate.

“Tin sa va asigur ca vom continua neintrerupt actiunile de imbunatatire a conditiilor de munca si de creare a premizelor pentru cresterea calitatii serviciilor pe care le oferim” a mai declarat dl. Florin Vlad.

Compania OTTO Curier va ofera o intreaga gama de servicii de curierat national si international business to business si business to customer. Calitatea serviciilor, siguranta, rapiditatea si punctualitatea sunt valorile pe care le-am imbratisat si care se transpun in munca angajatilor nostri si in livrarile pe care le facem catre dumneavoastra.
www.ottocurier.ro