Categorii

Oferte pachete turistice pentru seniori in Cipru, Italia si Spania

Data publicarii: 14.09.2012 ora 02:09 PM


Pachetele turistice pentru seniori sunt oferte speciale la preturi avantajoase ce se adreseaza in special persoanelor peste cinzeci de ani. In ultimii ani aceste pachete au inregistrat un real succes, fiind accesate de catre publicul carora se adreseaza dar si de catre copiii acestora sub forma unui foarte apreciat cadou. De obicei aceste oferte sunt generate in extrasezon, atunci cand cei mai multi dintre cei tineri se intorc din concediu sau din vacante. Aceste pachete turistice pentru seniori vin in sprijinul acelor personae trecute de cinzeci si cinci-saizeci de ani, cu bugete mai restranse pentru excursii sau sejururi in strainatate.

Altfel spus, pachetele pentru seniori pot fi considerate pe buna dreptate oferte la preturi speciale ce satisfac bugetele mai putin generoase ale celor mai in varsta dintre noi. Asadar, toamna poate fi anotimpul propice unor astfel de oferte speciale pentru diverse destinatii turistice aflate atat in tara cat si in strainatate. Cele mai multe dintre companiile de turism din piata cat si tour operatorii sau hotelierii din strainatate propun pachete turistice avantajoase pentru aceasta perioada.

Pachetele pentru seniori reprezinta un program preluat din Europa, unde este o practica bine cunoscuta, Spania fiind prima tara ce a propus acest program dedicat seniorilor in 2003.Tour agentii romani aduc pentru perioada imediat urmatoare o gama variata de pachete pentru seniori. La preturi avantajoase, practicate in extrasezon, seniorii pot alege diverse destinatii. Cipru sau Bulgaria, Italia ori Israel pot deveni accesibile la preturi considerabil mai mici, comparativ cu perioadele de sezon, celor mai multi dintre varstnici. De asemenea, Portugalia, Coasta de Azur sau Spania ar putea fi mult mai la indemana cu pachetele turistice pentru seniori.

Programul pachetelor pentru seniori va avea ca scop final cresterea rentabilitatii ofertelor turistice in favoarea celor mai in varsta. Ofertele la preturi speciale au fost preparate astfel din grija pentru seniori, urmarindu-se costurile reduse in raport cu un nivel calitativ ridicat. Satisfacerea pe deplin a celor trecuti de prima tinerete reprezinta elementul central in realizarea programului de oferte turistice pentru seniori.

Programul pachetelor turistice generat de Tui Travel Center pentru seniori reprezinta o consecinta a anticiparii dorintelor persoanelor trecute de cinzeci de ani. Astfel, Tui Travel Center sugereaza cateva oferte turistice atent alese la preturi speciale pentru seniori.

http://www.tui-travelcenter.ro/ro/categ-107-oferte-cazare-hotel-subtip-2-Seniori-