Categorii

Galeriile Noblesse au dat startul inscrierilor la cea de-a treia editie InSign Awards

Data publicarii: 14.09.2012 ora 03:09 PM


Dupa succesul primelor doua editii Insign Awards, Galeriile Noblesse continua si in 2012 seria inscrierilor la competitia anuala ce premiaza cele mai reusite proiecte de design interior. „Oscarul design-ului interior”, asa cum a fost considerat concursul, se adreseaza mai ales profesionistilor, dar si iubitorilor de design, degustatori de creativitate si originalitate.

„Cea de-a treia editie Insign Awards isi propune sa depaseasca numarul de inscrieri din anii precedenti si sa adune cele mai bune lucrari de design interior realizate in 2011-2012 de catre designeri si arhitecti din Romania. Cred in talentul acestora si imi doresc ca prin aceasta initiativa ecoul designului romanesc de calitate sa fie auzit si peste hotare si odata cu el sa apara si recunoasteri si oportunitati pentru ei. Am demonstrat ca se poate, prin prisma faptului ca Studio Insign, studiou-ul de design al Galeriilor Noblesse a carui echipa este formata si din castigatorii celor doua editii anterioare ale concursului, este singurul studio romanesc de design interior, membru al asociatiei internationale“International Design Society”, din care fac parte doar membrii atent selectionati pe baza competentelor si portofoliului de proiecte. Competitia Insign Awards pastreaza si in acest an cele doua sectiuni dedicate specialistilor si tinerilor designeri si arhitecti, continuand initiativa de a promova designul romanesc de calitate. Lansam aceasta provocare tuturor arhitectilor si designerilor cu experienta, dar si celor aflati la inceput de drum, studenti sau tineri absolventi, care au astfel posibilitatea sa se bucure de recunoasterea talentului lor pe plan national si international, sa descopere noi oportunitati profesionale si sa castige premii substantiale” a precizat Loredana Preda, General Manager Galeriile Noblesse.

Cine si unde se poate inscrie?
Indiferent de varsta, de experienta in domeniu sau de stilul abordat, orice designer isi poate inscrie in competitie cel mai reprezentativ proiect de amenajare interioara din anul precedent sau curent, pana la 30 Noiembrie 2012, la adresa www.galeriilenoblesse.ro/zonaarhitecti. Tot aici pot fi consultante atat regulamentul concursului, cat si retrospectivele editiilor anterioare: Insign Awards 2010 si Insign Awards 2011.

Proiectele participante la cele doua categorii, Insign Awards Senior si Insign Awards Young Talents, individual sau pe echipa, pot fi amenajari de locuinte sau spatii publice, juriul format din
specialisti romani si designeri straini punand accentul pe originalitate, creativitate, abordare inovativa, precum si pe materialele utilizate in valorificarea conceptului.

Galeriile Noblesse premiaza excelenta in design interior

Premiile Insign Awards 2012 se anunta a fi unele numeroase si consistente, cel mai mare dintre acestea constand in suma de 2000 de euro si o vacanta de neuitat in Italia.

Festivitatea de premiere a concursului Insign Awards 2012 va avea loc in februarie 2013 si va fi marcata printr-un eveniment fastuos, organizat de Galeriile Noblesse, la care vor lua parte toti participantii la concurs, parteneri renumiti ai Galeriilor Noblesse din tara si strainatate, dar si reprezentanti ai mass-media.

Pe langa premiile financiare si vizitarea celor mai importante obiective turistice si showroom-uri de design interior din Italia, castigatorii editiilor anterioare s-au bucurat si de promovarea in diverse medii a proiectelor lor, majoritatea dintre acestia sustinand la final ca Insign Awards este o adevarata experienta personala si o rampa de lansare profesionala.

Prin intermediul acestui concurs, Galeriile Noblesse isi arata inca o data initiativa de a sustine dezvoltarea designului interior din Romania.

Galeriile Noblesse ii invita pe toti arhitectii si designerii sa se inscrie la Insign Awards 2012 si lanseaza o noua invitatie profesionistilor pentru a-i sustine in crearea unor ambiente cu totul speciale!