Categorii

DCnews va prezinta stirile de ultima ora!

Data publicarii: 12.09.2012 ora 06:09 PM


De Ce News este un ziar online ce si-a propus sa prezinte publicului informatii actualizate si de ultima ora dintr-o perspectiva critica echilibrata. De ce un ziar online? Pentru ca avand optiunea de a citi stirile pe un smartphone, pe o tableta, sau pe calculatorul personal, cititorii decid cand, unde si pe ce dispozitiv doresc sa vizualizeze stirile lor. Dcnews.ro intelege aceasta dorinta de a alege si ofera cititorilor sai posibilitatea de citi stiri intr-un format digital.

De Ce News este un ziar online fondat de Bogdan Chirieac si Razvan Dumitrescu. In mai 2010 cei doi jurnalisti au demarat acest proiect intr-un moment greu pentru presa din România, pe o piata in scadere marcata de disparitia unor titluri importante din zona presei tiparite.

Intentia celor doi jurnalisti de a crea un ziar online este explicata in editorialul primei editii “De Ce News sau de ce ne-am facut ziar când multi trag obloanele”. „Am plecat la drum intr-un moment greu pentru presa, nu numai din cauze economice dar mai ales din motive politice, pentru ca va spun fara sa exagerez, in ultimii douazeci de ani nu am mai trait o perioada cu atâtea presiuni. Cu toate acestea nu vom fi anti X sau pro Y, dar asta nu inseamna ca punem logica in cui si ne facem ca nu vedem unele lucruri, dupa principiul din ce in ce mai des folosit: spune-i omului ce vrea sa auda si nu neaparat adevarul, daca doresti sa-i fi pe plac”, a declarat Razvan Dumitrescu.

De ce news este un ziar online care doreste sa prezinte ultimele evenimente dintr-o perspectiva neutra, fara sa influenteze cititorii in privinta anumitor lucruri. Dorim sa aducem la in atentia publicului in special evenimentele ce au loc in zona politica. Oferim cititorilor posibilitatea de a se abona la fluxul nostru de stiri pentru a fi la curent cu ultimele noutati ce au loc in Romania, dar si la nivel international.

De asemenea, De ce news va invita sa faceti dezvaluiri. Daca sunteti martori la un act de coruptie la orice nivel, daca ati observat o nedreptate sau daca ati asistat la evenimente ce considerati ca trebuie facute publice va invitam sa postati mesajul dvs., pe site, la rubrica „Ancheta ta”.

Va invitam pe Dcnews.ro sa aflati de ce se intampla unele lucruri si sa stam cu ochii pe ce fac cei de la putere cu banii nostri pentru ca nu pot ei ascunde câte putem afla noi impreuna cu voi!