Categorii

Cel mai ieftin RCA si CASCO pe celmaiieftinrcaonline.ro

Data publicarii: 09.09.2012 ora 03:09 PM


In aceasta saptamana un nou proiect inovativ a fost lansat in mediul online din Romania, un site specializat in compararea preturilor asigurarilor auto, fie ele obligatorii sau facultative.

celmaiieftinrcaonline.ro ajuta consumatorii in cumpararea celui mai ieftin RCA precum si a unei asigurari auto facultative, Casco, online, in doar cateva minute.

Noul website prezinta totodata diverse informatii de interes pentru cei interesati in achizitionarea unei asigurari auto, ghiduri, sfaturi, alte informatii utile.

Cea mai importanta optiune a noului site este aceea ca ofera posibilitatea potentialialilor clienti de a cumpara cel mai ieftin RCA, optiune care este determinanta pe piata de RCA unde pretul este cel mai important factor, acest tip de asigurare despagubind celalalt sofer in cazul unui accident auto.

O alta optiune importanta este aceea de comparare a costului pentru asigurarea auto facultativa Casco, permitand potentialilor clienti sa cumpere un Casco ieftin dar totodata care sa acopere toate riscurile importante.
Detalii pe www.celmaiieftinrcaonline.ro