Categorii

Licitație imobiliară de excepție: apartamente dotate cu sisteme HOME MANAGEMENT

Data publicarii: 07.09.2012 ora 01:09 AM


În perioada 9 – 11 septembrie 2012 vor fi scoase la licitație 4 apartamente cu prețuri cuprinse între 950 E/mp.(construit) și 2000 E/mp.(construit), aflate într-o locație excelentă, într-un imobil nou, din zona Șoseaua Nordului.

Raportul calitate/preț/zonă este ideal și recomandă investiția ca fiind cea mai profitabilă din ultimii ani.

Apartamentele întrunesc toate calitățile unei investiții perfecte: amplasamentul foarte bun, calitatea construcției, dotarile de excepție, partajarea spațiilor concepută ideal, coerența amenajării și decorarea genială a spațiilor. Aspectul futurist și echipamentele de excepție împletesc funcționalul perfect cu designul rafinat. Totul este comandat de un sistem modern de «Home Management».

Apartamentele licitate reprezintă oportunități pentru investitori sau pentru cei ce caută o rezidență deosebită.

Locația imobilului este una privilegiată: vederea din oricare apartament nu este obturată de nici o construcție apropiată.
Partajarea spațiilor a fost concepută pentru a satisface și cele mai stricte exigențe. De exemplu, băile sunt concepute ca având zone distincte: saună, jacuzzi, zonă spa și duș. Toate au obiecte sanitare și dotări de excepție, fiind prevăzute cu sisteme audio-video având solul placat cu materiale prețioase (cum ar fi porțelanul).

Apartamentele au prevazute încăperi cu destinații extravagante: bar profesional, fitness-room și spălătorie.
Bucătăriile sunt echipate cu mobilier “Bofi” și cu aparatură electro-casnică “Miele”.

Oferta este limitată, fiind supusă termenelor și condițiilor prevăzute de legislația în vigoare privind licitațiile, dar investitorii au avantajul de a fi asistați de un specialist.

Pentru detalii suplimentare sau dacă doriți să participați la licitație contactați Vantage Properties.
(+40) 21 223 44 70
(+40) 745 011 183 – Oana Chitescu, Agency Manager
oana.chitescu@vantageproperties.ro