Categorii

Compania de Detectivi NEI este acum membra W.A.D.

Data publicarii: 07.09.2012 ora 01:09 AM


Incepand cu luna septembrie a acestui an, Compania de Detectivi NEI este membra a Asociatiei Internationale de Detectivi (World Association of Detectives – W.A.D.), cea mai veche si, totodata, cea mai mare asociatie de acest fel din lume. Prin intermediul celorlalti membri W.A.D., care pun pret pe ajutorare reciproca si colaborare, compania noastra isi poate desfasura, acum, activitatea in tarile din care acestia fac parte.

Infiintata in anul 1921, Asociatia Internationala de Detectivi (W.A.D.) a pus intotdeauna accentul pe colaborarea dintre companiile de detectivi si a avut ca scop intarirea principiilor de desfasurare a activitatii acestora. Dorind sa ridice aceasta meserie la rang de arta si sa-i faca vizibila importanta, s-a implicat in activitati si a dus o politica de extindere, implicand din ce in ce mai multe companii. S-a pastrat, insa, intotdeauna traditia conferintelor si a intalnirilor membrilor, acestea consitituind oportunitati, nu doar de a schimba pareri despre activitatea de detectiv, ci si de a lega prietenii.

Compania de Detectivi NEI va participa activ la sustinerea si extinderea Asociatiei din pozitia de membru al acesteia si, totodata, la crearea unui climat de lucru din ce in ce mai bun pentru detectivii din intreaga lume.

Conteza pe NEI!

Compania de Detectivi NEI, alaturi de NEI Guard, NEI Medica Asist, NEI Fire Protection, NEI & RC Consulting, NEI Management Consulting, NEI Electric Distributie, NEI Pandorra Business Management, NEI & PRO Business Cert, NEI Technics & Strategies si Alfatrust Certification S.A. formeaza NEI HOLDING, avand ca idee centrala pasiunea pentru diversitate și implicit dezvoltare multilaterala, bazandu-se strict pe un capital 100% romanesc.

Compania de Detectivi NEI este o companie privata, specializata in efectuarea de investigatii profesionale si supraveghere (filaj), care pune pret pe dreptate, loialitate si discretie. Serviciile oferite sunt: investigatii conjugale si de familie, filaj si contra-filaj, verificare anturaj minori, investigatii de persoana, investigatii economice, verificare parteneri de afaceri, verificare angajati, realizare flagrant, investigatii speciale, recuperare creante si consultanta.

Informatii suplimentare pot fi gasite: http://www.detectivinei.ro .

Pentru mai multe detalii:

Andreea Popa

andreea.popa@pandorra.ro

Str. Giaccomo Puccini, nr. 8

Sector 1, Bucuresti

Tel: (+40) 21 230 28 62