Categorii

OSF Global Services furnizor de Servicii IT & Consultanta

Data publicarii: 03.09.2012 ora 11:09 AM


OSF Global Services este furnizor de Servicii IT & Consultanta, firma fiind fondata in anul 2003, avind sediul central in Quebec, Canada, cu sucursale dezvoltate in Romania si in Ucraina, care poate oferi servicii de asistenta la oricare dintre clienti.

Pana sa fie fondata, compania a furnizat servicii pentru clienti din 3 continente (Europa, America de Nord si Asia) si 17 tari.

La sfarsitul anului 2009, OSF Global Services a achizitionat compania cu sediul in SUA, Tehnologii CMI, extinzandu-si pozitia de lider in ofertele de servicii de dezvoltare web.

Angajații OSF sunt preocupati de maximizarea valorii afacerii  fiecărui client investițor IT. Optimizeaza aplicațiile dvs. și transforma tehnologia pentru a propulsa afacerea dvs., făcând-o mult mai profitabila, productivă și competitivă. Realizarea acestor obiective este posibila printr-o combinație de competențe tehnologice, expertiză în domeniu și cele mai bune metodologii de practică.

Servicile lor de integrare ajuta la accelerarea cresterii economice prin utilizarea flexibila și eficienta a tehnologiei: centrul de integrare Call, integrare si implementare CRM, Cloud Computing punere in aplicare, Enterprise Application Integration, Enterprise Resource Planning (ERP), HR Dezvoltare de aplicatii și integrare, integrare SaaS

OSF Global Services poate livra o gama de servicii de consultanta, care includ: procesul de consultanta in afaceri, externalizarea  afacerilor si planificarea acestora, continuturi de management, sustinere clienti externi, servicii de management si consultanta, suport Software produs pentru limbi europene.

Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati site-ul  : www.osf-global.com.