Categorii

Ce pachet de asigurare auto ti se potriveste cel mai bine? Informeaza-te pentru o alegere corecta!

Data publicarii: 30.08.2012 ora 06:08 PM


Sa ai automobil nu mai reprezinta astazi un lux, ci o necesitate. Masina a devenit un membru al  familiei tale, caruia, cu siguranta, vrei sa-i acorzi grija corespunzatoare. Dezavantajul insa este ca, proportional cu cresterea numarului de masini, se mareste alarmant si riscul de producere a accidentelor in trafic. Iar tu ai nevoie sa te poti baza pe masina ta in orice moment!

 

In timp ce RCA-ul si Cartea Verde sunt asigurari obligatorii pe care le inchei pentru a-i proteja pe ceilalti participanti la trafic, pe teritoriul Romaniei sau in Europa, asigurarea Casco este facultativa si are grija de propria ta masina, de tine si de ceilalti pasageri pe care ii transporti cu ea, scutindu-te de batai de cap in caz de accidente.

 

Daca te numeri printre conducatorii unui automobil inmatriculat in Romania si detii o asigurare RCA valabila, te poti considera norocos, deoarece toate costurile aferente evenimentelor neplacute produse de autovehiculul tau altor participanti la  trafic (daune materiale, vatamari corporale sau chiar decese) vor intra in responsabilitatea firmei de asigurari care te-a convins sa ii acorzi incredere.

 

Totusi, pentru a mentine relatia exceptionala dintre tine si masina ta, acorda-i dreptul de a beneficia de protectia cuvenita si opteaza pentru asigurarea auto CASCO. Demersul e mai simplu decat iti imaginezi, deoarece dupa realizarea inspectiei de risc a masinii de catre reprezentantii companiei de asigurari aleasa, nu-ti ramane decat sa semnezi polita de asigurare. Astfel,  indiferent daca circuli pe teritoriul tarii sau in afara acesteia, vei simti la cote maxime bucuria de a calatori in siguranta!

 

In cazul in care tocmai ti-ai achizitionat un autoturism nou, atunci ai un motiv in plus sa optezi pentru incheierea unei polite auto CASCO. De ce? Pentru ca numai asa poti evita plata unor sume mari de bani pentru reparatiile masinii sau achizitionarea unui nou autovehicul in cazul unui furt. Nu uita insa ca o astfel de asigurare acopera numai daune produse in mod accidental, nicidecum daunele intentionate, de tipul ciocnirilor intentionate, simularea de accidente, simularea de vatamari corporale sau avariere intentionata.

 

Ti-ai dat deja seama ca asigurarea auto CASCO vine in completarea politei RCA, insa mai avem o veste buna pentru tine, aceea ca poti opta si pentru clauze speciale care vor acoperi distrugerea bunurilor aflate in masina, vandalizarea acesteia sau accidentarea si decesul persoanelor aflate in masina. La cumpararea unei polite CASCO, unii asiguratori ofera si servicii de asistenta rutiera. Depinde doar de tine ce tip de asigurare consideri ca ti se potriveste, dar pentru a lua decizia corecta, trebuie mai intai sa fii cat se poate de informat.

 

Daca ai nesansa sa iti fie avariata sau chiar furata masina, avand asigurare Casco, atat tu, cat si familia veti sta linistiti. Pericolele sunt multe, insa nu trebuie sa-ti faci griji, pentru ca asigurarea auto CASCO ofera acoperire pentru toate situatiile neplacute in care poate fi implicata masina ta: ciocniri, zgarieturi inclusiv cu prilejul transbordarii sau a tentativelor de furt, avarii produse de incediu sau de diverse conditii atmosferice (trasnet, inundatii, zapada abundenta, alunecari de teren), precum si cheltuielile neprogramate pentru transportul autovehiculului avariat la cel mai apropiat service sau la domiciliu, in cazul in care nu se poate deplasa independent.

 

O asigurare completa, cu avantaje multiple si care acopera o gama variata de riscuri, astfel incat grija masinii sa nu mai fie a ta, este asigurarea Casco de la Generali. Mai mult, pana la finalul lunii august, poti beneficia si de o oferta promotionala, la care ai rovinieta cadou valabila pe teritoriul tarii. Si fiindca ti-ai programat deja sa mergi in vacanta, prin oferta Casco de la Generali  beneficiezi si de extindere teritoriala gratuita in afara tarii si asistenta rutiera in peste 38 de tari din Uniunea Europeana.

 

Practic, cu „CASCO All Inclusive”  de la Generali beneficiezi de nenumarate avantaje:

–          Rovinieta cadou

–          Gratuit Extinderea teritoriala Casco in afara Romaniei

–          Bonus Asistenta Rutiera 24 h din 24 h

–          Suport tehnic prin call center dedicat

–          Suport si tractare in caz de defectiune

–          O paleta larga de riscuri asigurate

–          Optional, asigurare de accidente pentru persoanele transportate

 

Cat costa sa iti cumperi linistea? Noi credem ca prea putin, in comparatie cu grijile pe care le-ai avea daca ai ignora toate riscurile unui trafic aglomerat si mereu surprinzator!