Categorii

Best Tools – jucător principal pe piaţa utilajelor de construcţii şi a echipamentelor de curăţenie

Data publicarii: 30.08.2012 ora 06:08 PM


Având o experienţă îndelungată atât în domeniul vânzării, cât şi al asigurării service-ului, Societatea Best Tools (http://www.best-tools.ro/), ce are ca obiect principal de activitate importul şi distribuţia echipamentelor de curăţenie şi a utilajelor pentru construcţii pe piaţa din România, ocupa un loc important in randul companiilor cu acelasi profil .
Compania comercializează o gamă vastă de produse cu aplicabilitate în diferite domenii. Câteva exemple în acest sens ar fi: echipamente curăţenie, aspiratoare industriale, automăturători stradale , utilaje construcţii, aparate de sudură , echipamente pentru beton şi grupuri electrogene .
Fiind certificată ISO 9001/2000 pentru activităţile de comercializare şi asigurare a service-ului pentru toată gama de utilaje şi echipamente importate, compania oferă de asemenea, servicii de consultanţa gratuite, privind alegerea echipamentelor şi utilajelor dorite.
Datorită calităţii de Authorized Service Provider Honda, departamentul de service al societăţii are un personal calificat şi dotări tehnice pentru a răspunde prompt oricăror cereri de intervenţie în atelierul de service sau on-site.
Pentru a asigura consumatorii de calitatea serviciilor şi produselor companiei, şi pentru a preîntâmpina eventualele neplăceri, Best Tools oferă garanţie şi post-garanţie precum şi piese de schimb pentru o perioadă de minimum 10 ani pentru toată gama de echipamente comercializate.
Selectarea furnizorilor a avut la bază criterii foarte riguroase de selecţie în ceea ce priveşte calitatea produselor, durata îndelungată de utilizare şi uşurinţa în exploatare. Produsele fabricate de aceştia înglobează tehnologii şi echipamente ultramoderne, departamente specializate în proiectare şi dezvoltare, capacităţi de producţie în Europa etc. Câteva exemple în acest sens ar fi Tremix, Pramac, Ravo, Contec, proveniţi din ţări ca Suedia Italia, Olanda, Austria .