Categorii

Alegerea locului pentru o intalnire de afaceri

Data publicarii: 28.08.2012 ora 06:08 PM


Ritmul tot mai alert al vietii cotidiene din mediul de afaceri a impus in ultima vreme un obicei tot mai frecvent in randul jucatorilor activi din aceasta sfera: pranzul de afaceri. Astfel, tot mai multe persone ajung sa imbine timpul alocat unei mese cu cel necesar unei intalniri de business, indiferent ca este vorba de prezentarea unei oferte, o negociere sau chiar semnarea unui contract.

Este déja de notorietate faptul ca ambianta, o discutie relaxata, pot fi un factor important in reusita. Astfel, tot mai multe localuri s-au orientat catre satisfacerea cerintelor unei astfel de intalniri. Printre localurile care fac acest lucru cu sucess se numara si Restaurantul The Brick, de departe unul dintre avantajele clare ale acestuia este situarea sa in Paradisul Verde, loc care asigura o trecere intre agitatia orasului si linistea unei zone mult mai aproape de natura. Aici, se pot discuta in liniste, intr-un mediu mai mult decat placut aspectele unui business. Fie ca se opteaza pentru zona de lounge, sau pentru terasa imbietoare de pe marginea piscine, muzica,vedeata si aerul curat vor contribui la reusita afacerii.

Nu in ultimul rand, partenerul de business va fi placut impresionat de varietatea si exclusivismul meniului, aici putand fi servite numeroase delicii ale bucatariei internationale, cum ar fi  Foie gras cu struguri şi salata mesclun, Beluga pe pat de latkes, Paste cu Vită Kobe şi truffe etc.

Alegerea unui local pentru o eventuala discutie ce tine de mediul de afaceri trebuie facuta cu grija, nu in ultimul rand tinand cont si de preferintele partenerului.

 

 

Adresa Aleea Paradisul Verde Nr.2
Paradisul Verde Residential Park – Corbeanca
Telefon / Fax: 021 380 40 20
Mobil: 0722 644 815
E-mail: rezervari@thebrick.ro