Categorii

Ce faci cand ti-e dor de cineva? Pui un status memorabil!

Data publicarii: 26.08.2012 ora 04:08 PM


Computerul joaca un rol esential in viata noastra. Cu ajutorul lui invatam diferite lucruri, ne jucam, citim, dar si, cel mai mult, comunicam. Unii dintre noi sunt mai creativi, altii mai pragmatici, mai aplicati catre partea practica a vietii. Dar cu totii comunicam si incercam sa fim bine intelesi, ba chiar acceptati ca si persoane “cu care se poate sta de vorba”.

Indiferent de platformele care intermediaza comunicarea, tot ceea ce facem reprezinta un semn, o marca personala a ceea ce suntem.

Franturi din ceea ce ni se intampla publicam sub forma de statusuri. Micile reflectii, axiome in jurul carora gravitam, sunt de mare efect si pot aduce in fata ochilor celor dragi pana si cele mai adanci simtaminte. Poate si de aceea statusurile de dragoste si cele de dor sunt cele mai des intalnite, cele la care rezonam cu totii cel mai mult.

Pentru cei care vor sa afle mai multe despre statusurile de dragoste le propunem un minunat site intalnit in peregrinarile noastre online. Daca vrei sa afli ce simt altii, sa te regasesti in scurtele lor formulari, te invitam sa acesezi aici o lista impresionata la care poti contribui si tu zi de zi. Nu mai spunem ca multe dintre cele citite pe acest site sunt adevarate resurse inspirationale care ne pot motiva intr-o zi mai mohorata a existentei noastre.

Pentru cei mai nostalgici cuvantul dor este un lait motiv ce se regaseste tot mai des sub forma nevoii de rememorare a unor intamplari fericite, dar si o reala dorinta de readucere in actualitate a unor oameni, clipe cu adevarat dragi. Si pentru aceasta categorie statusurile de dor au o insemnatate aparte fiind generatoare de buna dispozitie, dar si melancolie. Astfel, pentru cei “imbolnaviti” de dor o lista cu statusuri ii va face sa-si reincarce zilnic bateriile, sa-si imparta din nostalgii si amintiri si sa-i provoace si pe altii sa se destainuie.

Statusurile de dragoste si dor pot fi folosite in diverse ocazii, iar cei care simt nevoia unui boost de creativitate pot apela la site-urile specializate in crearea si distribuirea de statusuri. Astfel de retele sunt cele care unesc oameni, care-i aduc intr-un loc pentru a-si destainui vorbele cu talc si pline de duh. Altruismul unora este pus in slujba celorlalti si cu totii ne vom regasi, cu siguranta, in cele cateva sute de statusuri publicate. Mai mult, suntem invitati sa ne creem propriile statusuri atat pentru a-i ajuta pe cei care nu-si gasesc cuvintele potrivite intr-o anumita situatie, dar si pentru a face in asa fel incat propriile noastre povesti sa mearga mai departe.

Dragostea si dorul sunt lucruri cu care, se spune, nu trebuie sa ne jucam. Desi la o prima vedere un banal status pare a fi doar o joaca, o vorba aruncata ici colo, multe dintre statusurile de dragoste si statusurile de dor citite ne par adevarate poezii, mesaje care ne umplu de bucurie sau tristete.

Atunci cand folosim statusurile intalnite pe un asemenea site, avem cumva “obligatia” de a marca acest lucru, prin inapoierea catre comunitatea ce ne-a oferit posibilitatea de a exprima intr-un moment tot ceea ce simtim a unui alt status ce cu siguranta ii va bucura pe multi altii sau chiar le va fi unora de mare ajutor.