Categorii

S-a lansat FashionMonster.ro

Data publicarii: 25.08.2012 ora 05:08 PM


S-a lansat website-ul www.fashionmonster.ro. Fashion Monster este cel mai mare director fashion din România adresat doamnelor si domnisoarelor, punând la dispozitia acestora peste 200.000 de modele, 1500 de branduri din 35 de magazine. Site-ul are în componenta trei mari sectiuni:

  1. Jurnalul de moda Fashion Monster. Prezentari de moda, interviuri cu designeri de renume international, tinute complete inspirate din ceea ce poarta vedetele din tara sau din strainatate sau chiar propuneri de obiecte vestimentare, accesorii etc., toate articolele sunt menite sa ajute clientele/utilizatoarele noastre sa se mentina în trend, sa se îmbrace cu bun-gust cu un buget rezonabil.
  2. Fashion Monster Sales – O sectiune valoroasa pentru vizitatorii nostri cu reduceri selectate manual. Veti fi la curent cu cele mai recente oferte ale magazinelor care-si promoveaza produsele pe FashionMonster. Asadar, echipa noastra are în vedere în permanenta cele mai noi reduceri, actualizând site-ul zilnic.
  3. Sectiunea de produse – aceasta parte a site-ului include produsele tuturor magazinelor pe care FashionMonster le promoveaza. Aceste produse sunt organizate în mai multe categorii, dupa cum urmeaza: Îmbracaminte, Încataminte, Lenjerie, Cosmetice, Accesorii etc. Fiecare dintre acestea are mai multe subcategorii, fapt care faciliteaza cautarea unui anume produs.

În speranta ca, prin prezentarea de mai sus, v-ati facut o imagine asupra noului nostru proiect, va asteptam cu drag la noi pe website.