Categorii

Croseteaza MAIArtistic cu Interaktiv University

Data publicarii: 24.08.2012 ora 09:08 AM


Croșetează MAIArtistic cu Interaktiv University

    Pe 25.08.2012, între 10:00-13:00, în Learning House, sediul CROS, are loc MAIArtistic, un workshop organizat de Interaktiv University în cadrul căruia atât părinţii, cât şi copiii sunt invitaţi să exprimenteze arta croşetatului alături de trainerul nostru absolut carismatic.

     Workshop-ul se adresează doamnelor şi domnişoarelor care vor să înveţe cum să îşi creeze singure propriile obiecte hand made. Mamele sunt încurajate să vină alături de fetele lor pentru a descoperi o nouă metodă de relaxare şi petrecere a timpului cu cei dragi într-o atmosferă de neuitat.

     ,,Maiartistic’’ va fi susținut de Maia Munteanu, o adolescentă de 15 ani, care a învăţat să croşeteze începând de la 5 ani, pasiunea punând stăpânire pe timpul ei pe care îl dedică acestui hobby.

    Maia relatează: ,, Croşetatul e o tradiție de familie. Străbunica mea a croșetat, bunica mea a croșetat, mama mea croșetează și eu croșetez. Fireşte, lucruri foarte diferite! În timp, tehnica croşetatului a evoluat și gama de obiecte pe care le putem realiza s-a lărgit. Eu cred despre croșetat că este o artă complexă cu o tehnică simplă: abajururi, draperii, covoare, perne, cuverturi, fețe de masă, coșuri, eșarfe, bluze, bijuterii, huse, pălării, genți, pulovere, șaluri, poncho pot fi realizate cu o banală croșetă și multă creativitate.” 

Prețul biletului este de 30 RON.

Mai multe informații despre eveniment și modalitatea de înscriere puteți afla de pe:

http://interaktiv-university.ro/atelier-de-crosetat-maiartistic

sau contactand-o pe miruna.leonte@interaktiv-university.ro, 0727299957.

Despre Interaktiv University:

    Interaktiv University este un proiect amplu care propune îmbunătățirea mediului educațional prin dezvoltarea unui sistem inovativ și interactiv de cursuri, training-uri, ateliere axate pe dezvoltare personală, profesională și hobby.