Categorii

Săptămâna asta vorbim si mancam chinezeste.

Data publicarii: 23.08.2012 ora 10:08 PM


Afară este din ce în ce mai cald, și unde mai pui că dacă nu ai aer condiționat, temperatura din casă devine insuportabilă și nici nu prea îți vine să te apropii de aragaz. Nici poftă de mâncare nu prea ai, totuși trebuie să mănânci ceva. Tot ce trebuie să faci este să intri pe Eater.ro și poți mânca într-un…click.

Eater vă propune mâncarea chinezească. Este ușor de digerat,extrem de delicioasă și se laudă cu cea mai mare variatate de produse folosite pentru prepararea mâncărurilor.

Unde mai pui că în săptămâna 22 august 2012 – 28 august 2012, Eater te invită online în CHINA de unde puteți încerca gusturile și aromele bucătăriei chinezești.

În plus dacă doriți să vă bucurați de toate bunătățile culinare puse la dispoziție de restaurantele partenere Eater, China Towen, Casa Dragonului, Hong Kong, Don Corleone, BeiJing, Old China primești o REDUCERE DE 5 % la notă de plată.

Începand cu a treia-a săptămână a lunii August, anul de grație 2012, Piticii Eater lansează“Eater Tour”, un adevărat “tur gastronomic“ al bucătăriilor lumii.

Săptămâna aceasta este rândul Chinei, iar dacă doriți să vă bucurați de delicatesele culinare din îndepărtata China. Eater.ro o aduce mai aproape și vă pune la dispoziție o gamă variată de restaurante cu specific chinezesc din care puteți comanda tot ce vă doriți să mâncați.

Intră acum pe pagina Eater a restaurantului, răsfoiește meniul, adaugi în coș și comanzi într-un click.

Când te-ai hotărât ce vrei să mănânci, apasă butonul COMANDĂ și Piticii îți vor aduce o părticică din fascinanta China, chiar la tine în farfurie. Fie că ești la tine acasă sau la birou. Dacă dorești să îți iei singur comanda, ai acum posibilitatea prin sistemul Pick-up. Noi comandăm, iar tu tot ce trebuie să faci este să te duci să ridici comanda.

Unde mai pui că ai posibilitatea să comanzi în avans, adică comanzi ‘azi’ pentru ‘mâine’, și stabilești la ce oră să ajungă Piticii cu mâncarea la tine.

Acum nu iti mai ramane decat sa stai linistit in fata calculatorului sa tastezi ww.eater.ro si sa te bucuri de deliciile lumi chinezesti!

Pofta Buna!!!!!