Categorii

Biomed recomanda masca de fata Cleopatra!

Data publicarii: 22.08.2012 ora 12:08 PM


Biomed recomanda masca de fata egipteana pe baza de argila si miere, Cleopatra

Cleopatra, un produs 100% natural, nu contine nici un fel de conservanti ce ar putea influenta negativ pielea. Pe baza de miere si de cea mai buna argila, adusa dintr-un mediu complet ecologic, produsul da pielii dumneavoastra un sentiment de prospetime.
Cleopatra inlatura rezidurile de pe porii proeminenti si curata fata de acnee.
Un tratament dureaza 20 de minute, iar masca poate fi aplicata de 2 ori pe saptamana.
Argila, principalul element al produsului, este binecunoscuta pentru proprietatile sale remineralizante, antitoxice, cicatrizante, avand si un important efect tonic asupra sistemului nervos, alungand stresul. Compusa din minerale precum calciu, magneziu, zinc, potasiu, sulf, siliciu, sodiu, clor, aluminiu si oligoelemente precum cupru, iod, seleniu, mangan, fosfor, argint, crom, argila are de asemenea o mare capacitate de absorbtie.

Cu o experienta de peste 22 de ani pe piata romaneasca, Biomed este unul dintre cele mai cunoscute branduri din domeniul suplimentelor alimentare. Cunoscuta pentru sistemul de mentinere a sanatatii “Biomed”, compania are ca obiectiv principal satisfactia clientilor sai. Pentru aceasta, produsele companiei sustin mentinerea unui raport armonios intre inaltime si greutate si intre greutate si masa musculara activa. Biomed are in portofoliu produse comercializate in exclusivitate in Romania intre care se remarca Biomed 4, un excelent adjuvant in procesul de slabire, Biomed impotriva alcoolismului, Biomed pentru prostata, Cleopatra, masca de fata egipteana bazata pe argila si Biomed Slip, un adevarat prieten in lupta impotriva celulitei.

Pentru detalii privind achizitionarea produselor Biomed vizitati www.biomedinternational.ro