Categorii

Sucuri de sezon Valea Mare, intr-o noua editie de vara-toamna

Data publicarii: 21.08.2012 ora 01:08 PM


Bucuresti (21.08.2012) – Mai tineti minte cand va anuntam colectia de vara-toamna a Sucurilor de sezon Valea Mare? Ei bine, momentul mult asteptat a venit si credeti-ne ca a meritat cu varf si indesat asteptarea! Suntem tare bucurosi sa anuntam ca primele patru sortimente sunt deja pregatite sa ajunga la voi!   Si avem  pentru toaaaate gusturile: suc de mere si capsuni, suc de mere si cirese, suc de mere si visine si suc de mere si caise. Toate sunt super-delicioase, 100% naturale, sanatoase si pline de savoare direct din natura!

Deja va intrebati ¨oare care dintre Sucurile de sezon Valea Mare este cel mai bun¨, nu-i asa? Adevarul este ca noi le-am tot gustat si ne este imposibil sa decidem, pentru ca sunt chiar si mai savuroase si mai echilibrate decat cele de anul trecut!  Am combinat gustul delicat si parfumat de capsuni, cirese, visine si caise cu savoarea bogata din Sucul de mere Valea Mare si am obtinut patru suculete delicioase si cat se poate de revigorante, numai bune sa va potoleasca setea de fructe. Si, la fel ca oricare dintre sucurile naturale Valea Mare, nu contin prostii ci sunt facute numai si numai din fructe. Fructe de livada adevarate, gustoase si zemoase! Asa ca va lasam pe voi sa ne spuneti care este favoritul vostru.

Sucuri de sezon Valea Mare, totul direct din natura!

Gama 100% naturala de Sucuri de sezon Valea Mare este disponibila pentru moment in magazine traditionale si in alte locatii unde se comercializeaza produse naturale, toate sortimentele fiind imbuteliate in recipiente de sticla de 300ml, usor de transportat si de consumat. Toate sucurile sunt obtinute prin presarea directa a fructelor, urmata de o pasteurizare usoara, fara a suferi niciun tratament suplimentar si fara a avea niciun adaos precum apa, zahar, conservanti, concentrat, arome, coloranti sau alte chimicale. Asa ca inca de la prima inghititura o sa simtiti parfumul si gustul autentic al fructului, la fel ca atunci cand mananci din el!

Si asta nu este tot! Surprizele de sezon de la Valea Mare nu se opresc aici, asa ca urmariti-ne cu atentie pe www.valea-mare.ro si pe facebook.com/valeamare pentru a afla primii cu ce alte sucuri naturale o sa ne marim familia.

Pentru a afla mai multe despre Suc de mere Valea Mare si despre celelalte sucuri 100% naturale Valea Mare vizitati www.valea-mare.ro, deveniti fan pe Facebook la www.facebook.com/valeamare si urmariti-ne pe Twitter (twitter.com/valeamare). Valea Mare este o tanara marca locala creata pentru iubitorii de fructe de o familie de iubitori de fructe, cu scopul declarat de a va oferi cele mai bune sucuri naturale de mere si de fructe de livada, obtinute 100% direct si doar din fruct. Noi stim ca, la fel cum doar cele mai bune mere pot da cel mai bun suc de mere, numai o afacere de familie creata cu multa dragoste pentru produse direct din natura poate oferi un suc natural de cea mai buna calitate. Sucurile naturale Valea Mare pot fi gasite in bacanii, magazine traditionale, restaurante si alte locatii care comercializeaza produse naturale de calitate.

Valea Mare, direct din natura
www.valea-mare.ro
Contact: S.C. Valea Mare SanoFrut S.R.L.
Valea Mare – Pravat, Str. Baracie nr. 544, Arges, 117805
Marius Stanciu-Manolescu, 0722.439.365, mmanolescu@valea-mare.ro