Categorii

Pet shop online – cumperi hrana caini si hrana pisici la cele mai mici preturi

Data publicarii: 18.08.2012 ora 11:08 AM


Adoptarea unui animal de companie, fie el caine sau pisica, atrage cu sine si o serie de responsabilitati legate de ingrijirea si cresterea acestuia. Una dintre cele mai mari probleme cu care se confrunta un posesor de animalute de companie este aceea legata de hrana pentru animale. Hrana caini sau hrana pisici sunt elemente esentiale ce contribuie la sanatatea si dezvoltarea micutelor patrupede si, in consecinta, orientarea catre un anumit brand sau gama de produse trebuie sa se faca respectand cativa pasi esentiali:

  1. Inca din primele zile ale aducerii in casa a unui companion trebuie sa mergeti cu el la un cabinet veterinar pentru luarea in evidenta si un consult general. Medicul veterinar va fa face programarile pentru vaccinuri, va va da sfaturi utile legate de ingrijirea animalutului si va consilia pentru a putea sa-i oferiti prietenului drag cele mai frumoase conditii de viata.
  2. Alegerea sortimentelor de hrana caini sau hrana pisici. Indiferent ca va orientati atentia catre un caine sau o pisica, hrana pentru animale va va ocupa ceva timp, dar va insemna si un cost suplimentar in bugetul personal. In functie de rasa, nevoile de hrana sunt si ele diversificate. Pentru a avea un animal sanatos este bine sa va orientati catre gamele de produse premium si superpremium.
  3. Mancare caini superpremium. Produsele din aceasta gama ofera animalutului tot ce are nevoie pentru a creste sanatos. Hrana din gamele superpremium contine produse de calitate, atent selectionate si formulata in asa fel incat sa-i fie oferit patrupedului un echilibru perfect in ceea ce priveste nevoile sale nutritionale.
  4. Mancare pisici superpremium. La fel ca si in cazul cainilor, mancarea pentru pisici din gamele de top le ofera felinelor accesul la surse esentiale de proteine, grasimi, calorii etc. Toate aceste produse au la baza studii clinice elaborate si sute de testari prealabile. Mai mult, hrana este deosebit de gustoasa, apreciata de catre pisici, asigurand o digestie usoara.
  5. Suplimente nutritive pentru mai multa energie. Hrana pentru caini sau pentru pisici poate fi completata cu vitamine si complexe de vitamine, esentiale pentru energia de peste zi, dar si pentru intarirea sistemului imunitar. Astfel de suplimente pot fi cumparate la recomandarea medicului veterinar.

Achizitionarea hranei pentru animale poate fi mult simplificata daca sunteti obisnuit sa faceti cumparaturi online. Daca nu sunteti oricand puteti sa va familiarizati cu acest concept si veti observa cat de mult s-au simplificat procedurile legate de achizitiile online din ultima vreme. Fiind vorba de produse standard si destul de voluminoase (de exemplu, sunt saci de hrana pentru caini care cantaresc si peste 15 kg.) putem apela la un pet shop online cu maxima incredere. Ceea ce vom comanda vom primi acasa, in plus putem beneficia de reduceri de preturi si promotii, iar daca magazinul online este unul responsabil vom avea si conditii de livrare si plata care sa ne convina.

Fata de pet shop-ul clasic, magazinul online de hrana pentru animale ne ofera toate informatiile de carea avem nevoie, incepand de la detalii legate de produsele existente in magazin si mergand pana la adevarate consilieri online (un pet shop online care se respecta are cel putin un medic veterinar in spate care sa poata oferi informatii si “consultatii” de calitate). Astfel de informatii pot fi obtinute telefonic, prin formularele de contact din pet shop online sau chiar live, pe chat (acolo unde magazinul online ofera si un astfel de serviciu).