Categorii

The Brick-alegerea ideala pentru o zi torida de vara

Data publicarii: 08.08.2012 ora 09:08 PM


Ancorat in mijlocul naturii, departe de de agitatia orasului, Restaurantul The Brick este un loc cu totul special.
Situat in localitatea Corbeanca, in Paradisul Verde, The Brick (http://www.thebrick.ro/) reprezinta alegerea potrivita atat pentru o intalnire romantica, cat si pentru o seara alaturi de prieteni sau o intalnire de afaceri.
Terasa, ca si piscina imbietoare, alaturate zonei de lounge, au pe fundal muzica ambientala care, impreuna cu aerul curat creeaza o atmosfera de relaxare.
Restaurantul este unul cu specific intrenational, aici putand fi degustate numeroase delicatesuri precum Foie gras cu struguri si salata mesclun, beluga pe pat de latkes, Paste cu vita Kobe si truffe etc.
De-a lungul timpului, nume celebre ale muzicii romanesti, dar si internationale, precum Jean Michel Jarre,Johnny Raducanu, Ozana Barabancea, Ruslana etc. au ales The Brick nu numai ca locatie pentru sustinerea unui concert, ci si pentru o seara speciala intre prieteni.
Menite sa vina in intampinarea tuturor celor care doresc sa petreaca o dupa-amiaza de duminica la The Brick, ofertele restaurantului sunt de nerefuzat. Astfel, cu doar 99 lei , oricine se poate bucura de un Lounge Barbeque si de acces nelimitat la piscina.
Chiar daca nu detin un autotursim personal, cei care vor sa vina la The Brick, au la dispozitie transport gratuit, singura conditie fiind ca numarul acestora sa fie de cel putin patru persoane.
Localul aparte, meniul apetisant, cocktail-urile savuroase, piscina ademenitoare si ofertele generoase, fac din The Brick alegerea perfecta pentru o zi torida de vara.