Categorii

S-a lansat campania ” Esti minor ? Fii non-alcool !!! “

Data publicarii: 08.08.2012 ora 10:08 AM


Esti minor ? Fii non-alcool !!!

NEW ROLAX SRL a lansat pe data de 7 august 2012 alaturi de APIENE Galati, organizatie non-profit specializata in relatii publice si comunicare, campania ” Esti minor ? Fii non-alcool !!! “, campanie ce doreste sa atraga atentia asupra comercializarii bauturilor alcoolice minorilor.

Evenimentul de lansare a fost marcat de doua competitii. Un mini-turneu de fotbal ” Cupa NEW ROLAX” organizat special pentru pesoanele de peste 18 ani si un mini-concurs de darts organizat special pentru minori.

In cadrul mini-turneului de fotbal, s-au infruntat pe teren echipa ziarului Viata Libera, echipa Teatrului Muzical, echipa IMM-urilor si echipa PRODUCATORILOR, cea din urma castigand si prImind trofeul CUPA NEW ROLAX.

Competitiile au fost dotate cu premii speciale constand in bauturi alcoolice pentru adulti si bauturi non-alcoolice pentru minori.

Campania se desfasoara pe o perioada de 6 luni, perioada in care se vor desfasura o serie de evenimente ce vor marca aceasta initiativa.

Compania New Rolax, companie cu traditie de peste 10 ani in distributia si comercializarea bauturilor non-alcoolice si alcoolice a lansat cu aceasta ocazie, magazinul online creat de ACTIVE DESIGN www.newrolax.ro, ca fiind cea mai sigura solutie in combaterea comercializarii bauturilor alcoolice minorilor.

Astfel, NEW ROLAX SRL si APIENE GALATI indeamna toti consumatorii de peste 18 ani de bauturi alcoolice si non-alcoolice sa utilizeze cu incredere magazinul online www.newrolax.ro . Pe perioada campaniei, cei care vor comanda utilizand www.newrolax.ro vor primi o mica surpriza constand intr-o bautura non-alcoolica pentru minorul familiei.

In acelasi timp, dorim sa facem un apel catre spiritul civic al fiecarei persoane in parte, dar si catre administratia publica si oficialitati, in speranta ca vom gasi un partener in fiecare dintre dumneavoastra.

Radu Turcescu – PR Manager
0741 010 616 / turcescu_radu@me.com
A. P. I. E. N. E. Galati – Lobby, PR and Business Consulting Group