Categorii

Oferte de cazare la hotel pentru un sejur in Bucuresti

Data publicarii: 06.08.2012 ora 02:08 PM


Bucurestiul, centrul vietii culturale si economice al tarii, a fost fondat cu mai mult de 500 de ani in urma, fiind inainte de toate un punct de plecare pentru vizitele ce se efectuau spre zonele limitrofe inverzite si pline de viata. In jurul anilor ’30 primea renumele de Micul Paris datorita bulevardelor cochete. Si asemanarile nu se opresc aici, soseaua Kiseleff fiind inzestrata cu Arcul de Triumf, dar si cu o spatii verzi si copaci ce infloresc primavara.

In ciuda reconstruirilor masive inregistrate in anii 1980, Bucurestiul ramane o gradina vie, un oras ce te intampina vara cu terase si cafenele deschise pe trotuare, dar si oaze de verdeata (Parcul Herastrau, Parcul Cismigiu sau Parcul Carol). Acestea sunt reale motive pentru care un “city break” in capitala Romaniei trebuie sa prevada neaparat o trecere in revista a unor locatii precum Hotel Central 4* sau Hotel Dacia 4*.

Dupa cum ii spune si numele, sederea la Hotel Central 4* te aduce in strada Brezoianu nr 13, chiar in centrul Bucurestiului, in imediata apropiere a Parcului Cismigiu. Spre deosebire de anii trecuti, camerele au fost renovate pentru a intruni conditiile impuse unui hotel de 4 stele, astfel incat regasim printre altele si casete pentru depozitarea obiectelor de valoare, room service, sali de conferinte, transfer aeroport, curatatorie si multe alte facilitati si servicii hoteliere ce iti vor face placuta si confortabila sederea.

Mijloacele de transport in comun sunt cea mai convenabila solutie pentru deplasarile in diferite zone ale orasului, in conditiile in care Bucurestiul este cunoscut ca fiind orasul cu un trafic aglomerat. E bine de stiut ca reteaua de metrou acopera cea mai mare parte a capitalei.

In plus, bulevardele principale se intind de la Nord la Sud, incepand cu Arcul de Triumf pana in Centrul Civic, traversat pe directia Est-Vest. Continuarea Soselei Kiseleff, Calea Victoriei, este locul unde bucurestenii prefera sa se plimbe in serile de vara, cand gradele din termometre descriu atmosfera de afara ca fiind insuportabila.

Hotel-bucuresti.com va acompaniaza in vizita dumneavoastra in Bucuresti, fie ca este vorba de un sejur pentru odihna sau de participarea la o conferinta, un festival ori in interes de afaceri. Va oferim pachete promotionale de cazare la hoteluri de 4 stele, in centrul Bucurestiului sau in orice alta zona doriti si va asiguram rezervarile.

Telefon: 0771.269.684
E-mail: rezervari@hotel-bucuresti.com