Categorii

Mobila Simex- lux, eleganta si rafinament

Data publicarii: 01.08.2012 ora 11:08 AM


Avand o traditie de peste 20 de ani, Mobila Simex (http://www.mobilasimex.ro/) si-a obisnuit inca de la inceput clientii cu produse ce respecta cele mai inalte standarde de calitate, avand totodata un design aparte.
Indiferent de tipul de mobilier, pentru sufragerie, dormitor, bucatarie sau chiar hol, producatorii acorda aceeasi atentie sporita finisajului, pana la cel mai mic detaliu, creand privitorului sentimentul clar ca se afla in fata unor piese de mobilier inzestrate cu o noblete aparte.
In ceea ce priveste aspectul pretului, desi este ceva mai ridicat, trecut de medie, achizitionarea unui astfel de mobilier reprezinta o investitie pe termen lung, datorita trainiciei constructiei. De asemenea, un alt element important este constituit de faptul ca acest tip de mobila va fi mereu actual, gratie liniilor clasice si elegante ce vor castiga intotdeauna intrecerea cu timpul.
Referitor la destinatia mobilierului, indiferent de spatiul ce urmeaza a fi decorat, un simplu apartament, o vila sau un hotel de cinci stele, Mobila Simex s-a dovedit in timp a fi o alegere inspirata.
Contact:
http://www.mobilasimex.ro/
Email: office@mobilasimex.ro
Telefon: +40754055444
Office 1: 0260/677777