Categorii

Esti minor ? Fii non-alcool !!!

Data publicarii: 01.08.2012 ora 09:08 AM


” Esti minor ? Fii non-alcool !!! ”

Compania NEW ROLAX  in parteneriat cu  organizatia non-profit specializata in comunicare si relatii publice APIENE GALATI lanseaza campania  ” Esti minor ? Fii non-alcool !!! “, campanie destinata informarii si atentionarii asupra comercializarii si consumului de alcool in randul minorilor.

Lansarea campaniei va fi marcata de organizarea unui mini-turneu de fortbal, in data de 7 august, orele 16, 00 la ” Terenul lui Ion Viorel ” la care vor participa, adulti si tineri sub 18 ani .

Campania se doreste a oferii informatii in scopul atentionarii asupra comercializarii si consumului de alcool in randul minorilor si constientizarea in randul acestora privind efectele consumului de bauturi aloolice asupra sanatatii.

Campania se va derula pe perioada a 6 luni, perioada in care se vor derula mai multe evenimente ce vor marca aceasta campanie.

Compania New Rolax, companie cu traditie de peste 10 ani in distributia si comercializarea bauturilor non-alcoolice si alcoolice lanseaza cu aceasta ocazie, magazinul online www.newrolax.ro, prin care se nu se vor distribui bauturi alcoolice minorilor si care va fi un instrument de informare privind consumul de bauturi alcoolice.

Turcescu – PR Manager

0741 010 616 / turcescu_radu@me.com

A. P. I. E. N. E. Galati – Lobby, PR and Business Consulting Group