Categorii

BuildersMagazine „construiește” acum și în engleză

Data publicarii: 01.08.2012 ora 04:08 PM


BuildersMagazine, revista de construcții și arhitectură, parte a proiectului cu acționariat și know-how american The Synergy Webs USA – 2011, poate fi citită acum și în engleză !
BuildersMagazine este o revistă de construcții și arhitectură ce conține articole de real interes în egală măsură pentru profesioniști cât și pentru amatorii din aceste domenii.

BuildersMagazine e o sursă completă de informații despre tehnologii noi de construcții, proiecte de arhitectură, legislație, dar și articole menite să ușureze viața pasionaților de bricolaj.

BuildersMagazine se dezvoltă și asta se reflectă și în numărul de cititori, fapt ce a determinat lansarea pe piața internațională. Deși BuildersMagazine a ”construit” până acum numai în România, cititorii din străinătate vor putea citi articole în limba engleză, o dată cu lansarea bilingvă.

Deoarece BuildersMagazine își dorește să mulțumească pe toată lumea, pentru o perioadă de o lună, revista va oferi articole în limba engleză la categoria Noutăți-Extern.

Articolele destinate cititorilor din străinătate păstrează formatul dinamic, dar totodată prietenos promovând o imagine digitală inovatoare. Vă puteți bucura de aceleași materiale documentate, bazate pe surse de încredere cu informații de actualitate din România, precum și de peste hotare. Pentru a vă facilita accesul la acestea, BuildersMagazine postează zilnic pe facebook informații de interes.

Conform motto-ului“Building Reality” publicarea bilngvă reprezintă un pas semnificativ pentru construirea unei comunităţi de profesioniști și amatori, constructori și utilizatori transformând revista într-un adevărat “prieten de familie în construcții”.

Vă așteptăm! We are “Expanding Online!”