Categorii

Prima retea de ghiduri turistice online gratuite a lansat un nou serviciu

Data publicarii: 31.07.2012 ora 05:07 PM


Echipa ghiduri-turistice.info este o comunitate pasionata de calatorii. Nu suntem agentie de turism si nici revista de travel, ci suntem o echipa care a decis sa formeze prima retea de ghiduri turistice online gratuite din Romania.

Am constat cu surprinde ca la noi in tara avem o multime de oameni pasionati de calatorii, dovada fiind si numarul mare de prieteni care ni s-au alaturat pe Facebook – peste 65.000– ( www.facebook.com/ghiduri.turistice).

Urmatorul nostru pas a fost de a lansa si un blog despre turism. Avand in vedere succesul avut si feedback-ul pozitiv primit de la cititori asupra blogului nostru am decis sa lansam si serviciul de newsletter.

Cei abonati la newsletter vor primi informatii scurte dar interesante despre diverse destinatii. Tot aici veti gasi si poze foarte frumoase pe care le selectam cu mare atentie. Am decis ca materialele din cadrul newsletterelor sa fie unice si originale, astfel ca acestea nu vor mai putea fi regasite niciunde ( nici macar pe blog).

Cu ocazia lansarii acestui serviciu ne-am gandit sa organizam si un mic concurs prin care cititorii nostri pot castiga un aparat foto BENQ, cu care sa poata face cat mai multe poze in concediile lor ( detalii la noi pe blog www.ghiduri-turistice.info sau pe pagina de Facebook).

In cazul in care sunteti iubitori de calatorii va asteptam cu mare drag sa ne impartasiti parerile voastre si sa va alaturati comunitatii nostre.