Categorii

Fii Eater! Da click pe pitic!

Data publicarii: 31.07.2012 ora 05:07 PM


FII EATER! Da click pe pitic!

Există zeci de site-uri în online-ul românesc, ce se ocupă (mai mult sau mai puțin), cu livrarea de mâncare la domiciliu sau la birou. Însă alegerea este limitată la nivel de local sau de oraș.

Credeați că situația nu se poate îmbunătăți? Ei bine, da!

Conceptul câștigător aparține site-ului EATER.RO, un sistem nou, inovator, ce tocmai a văzut lumina „online”-ului din România.

Din 17 iulie 2012, a început TIMPUL EATER!

De ce este deosebit acest sistem?

–        Pentru că EATER.RO nu se mulțumește să activeze într-un singur oraș.

–        Pentru că EATER.RO îți aduce restaurantul preferat acasă sau la birou

–        Pentru că EATER.RO este primul site NAȚIONAL cu o bază de date de sute de restaurante, crame, patiserii, cofetării, din toată țara.

–        Pentru că EATER.RO este permanent la dispoziția comunității, 24/7, tot anul.

–        Pentru că EATER.RO este și în orașul tău și îți prezintă restaurantele din vecinătate poziționate într-un sistem de hărți interactive.

–        Pentru că EATER.RO permite evaluarea serviciilor restaurantelor pe criterii diverse, dar și în blog, permanent la dispoziția comunității.

–        Pentru că, în final, EATER.RO este un site conceput ca un organism viu, la care aderă zilnic noi și noi restaurante, crame, patiserii, cofetării

Site-ul EATER.RO este „de poveste” și la propriu și la figurat, pentru că de tot sistemul acesta se ocupă… Albă ca Zăpada și cei șapte pitici „EATER”, reprofilați acum pe domeniul culinar. Fiecare pitic are sarcini bine definite, iar Albă ca Zăpada se asigură ca totul să meargă așa cum trebuie… și clienții să fie mulțumiți.

EATER.RO se bazează pe un sistem verificat cu succes în America și implementat în România ca parte din proiectul THE SYNERGY WEBS USA 2011. Comenzile și căutările se efectuează cu ușurință, platforma oferind vizitatorilor posibilitatea de a căuta locații în funcție de codul poștal, în funcție de preferințele culinare, sau pur și simplu după notorietate.

EATER.RO reunește cu succes specificele culinare de pe întreg mapamondul, oferind utilizatorilor posibilitatea de a experimenta o incursiune culinară în bucătăriile lumii, prezente în România

Mai mult decât atât, platforma oferă utilizatorilor posibilitatea de a aprecia restaurantele și localurile, cu plusuri sau minusuri, în funcție de anumite criterii, cum ar fi timpii de livrare, calitatea produselor, chiar și conduita celor care preiau și livrează comenzile.

Pe lângă rapiditatea plasării comenzilor, EATER.RO oferă clienților săi programe de fidelizare generoase, iar pentru clienții OFFICE, premii lunare, foarte atrăgătoare.

„La Famiglia Eater” este deschisă 24 de ore, zi de zi, săptămână de săptămână, lună de lună, anotimp de anotimp… gata oricând și oriunde să vă aducă restaurantele acasă sau la birou.

Așa că… dacă ți-e foame… doar DĂ CLICK pe PITIC!… și mănânci într-un click!