Categorii

CAUȚI MEȘTERI? FII BOIER!

Data publicarii: 31.07.2012 ora 05:07 PM


 

CAUȚI MEȘTERI? FII BOIER!

În condițiile actuale ale crizei economice în care ne aflăm cu toții este din ce în ce mai greu să găsești de lucru, sau să găsești meșteri adevărați, adică profesioniști care să-ți facă lucrările așa cum trebuie, fără să te lase cu buzunarul gol și lucrarea neterminată.

În ajutorul persoanelor ce au nevoie de profesioniști care să le rezolve lucrările, dar și în ajutorul „meșterilor” din toată țara, care au nevoie de clienți și lucrări, s-a lansat              My Builders Jobs, prescurtat MYBJOBS.RO.

Aveți nevoie de Meșteri? Sunteți meșter și aveți nevoie de lucrări?

Ei bine, soluția există pentru toți la un loc. Din 17 iulie a început TIMPUL MY BUILDERS JOBS!

Practic, My Builders Jobs oferă o bază uriașă de lucrări, este locul de intalnire „virtual” al Boierilor cu Manole si miile de Mesteri de care au nevoie.

MYBJOBS.RO face parte din marea familia de site-uri “The Builders”, se bazează pe un sistem verificat cu succes în America și implementat în România în cadrul proiectului THE SYNERGY WEBS USA – 2011.

Făcând o paralelă legendară cu Meșterul Manole – MYBJOBS.RO împarte utilizatorii platformei în două categorii distincte: Boieri și Meșteri.

Boierii reprezintă clienții ce-și caută online „meșteri”, de la instalatori la constructori, sau zeci de alte specializări pentru lucrările lor.

Meșterii sunt acei profesioniști sau societăți de profil, care pot aplica la lucrările lansate de Boieri, în funcție de specificul fiecăreia. Boierii își pot alege Meșterul preferat, iar după ce lucrarea este terminată, îl evaluează, să știe și alți boieri. Astfel, toți utilizatorii platformei MYBJOBS.RO au un feedback real și edificator în ceea ce privește gradul de profesionalism.

Așadar, un SISTEM verificat, eficient și rapid, cu licitații adevarate, pentru orice lucrare, pentru orice client, pentru orice meșter

Totul se desfășoară fair-play, toată lumea având de câștigat, încât:

*boierii au satisfacția lucrării executate “ca la carte”, la costuri licitate, iar

*meșterii au client dupa client, lucrări peste lucrări… cate pot duce.

În plus, sistemul de „laudă” implementat pe MYBJOBS.RO motivează meșterii să-și dea silința în a face lucrările cât mai bine, laudele obținute reprezentând cartea lor de vizită pentru “joburile” viitoare.

Pentru toti cei ce caută JOB-uri și pentru cei ce au nevoie de Meșteri, MYBJOBS.RO lansează invitația de a vă alătura lor în comunitatea My Builders Jobs.

 

Ești Meșter… vino în echipa meșterului Manole!

Cauți Meșteri? Fii Boier! La My Builders Jobs, JOB-ul tău e treaba noastră!