Categorii

Descopera secretul longevitatii vedetelor de la Hollywood

Data publicarii: 30.07.2012 ora 05:07 PM


Stralucirea tineretii este un deziderat universal valabil, iar specialistii au incercat de-a lungul timpului sa creeze cele mai bune produse pentru reintinerirea tenului. Folosind tehnologia evolutiva, Pevonia Botanica reuseste sa atinga acest obiectiv prin lansarea gamei de lux Lumafirm Lift & Glow, un tratament de ultima generatie cu rezultate imediate, ce reda stralucirea pielii si redefineste conturul facial.

Ideal pentru tipul de piele care prezinta semne de imbatranire, acest tratament contine o formula exclusiva bazata pe tehnica freeze – dried (de liofilizare), pentru a oferi rezultate instant si numeroase beneficii. Lumafirm Lift & Glow contribuie la imbunatatirea evidenta a luminozitatii pielii, care devine mai neteda si uniforma, iar conturul facial este reparat si redefinit.

 

Tratamentul actioneaza in profunzime si rapid asupra zonelor problema, precum gatul, conturului ochilor, buzelor si fetei si are efecte remarcabile asupra texturii pielii. Avantajele sale sunt reducerea ridurilor si a porilor dilatati, eliminarea imperfectiunilor, a petelor, redarea fermitatii si elasticitatii tenului.

Prin ce e unic? Contine numai ingredinte naturale asociate cu cele mai performante tehnologii de ultima ora. Lumafirm valorifica potentialul naturii utilizand ingrediente puternice, concentrate care devin active doar cand sunt amestecate cu apa si aplicate pe piele, fapt ce permite o concentratie mai mare de activi si rezultate imediate.  Pevonia Botanica nu contine coloranti si parfumuri artificiale sau parabeni, combate radicalii liberi, hidrateaza, protejeaza, oferind ingrijire optima in cel mai sigur mod.

Aceste beneficii sunt posibile deoarece, prin intermediul celor mai performante ingrediente, tratamentul Lumafirm Lift & Glow, este solutia anti-aging ideala pentru obtinerea unor rezultate vizibile intr-un timp cat mai scurt, pentru luminarea instantanee si netezirea tenului, precum si fortificarea pielii si reducerea ridurilor.

Printre celebritatile care s-au indragostit de rezultatele gamei Lumafim se numara: Ricky Martin, Katy Perry, Nicole Kidman John Stewart si multi altii. Lasa-ti pielea sa straluceasca cu Lumafirm Lift & Glow si profita de promotiile de lansare de pe www.LuxBeauty.ro!