Categorii

Best Tools recomandă gama de maşini de montat pavele Probst

Data publicarii: 30.07.2012 ora 05:07 PM


Maşinile Probst sunt echipamente puternice şi fiabile, special proiectate pentru montarea şi transportul pavelelor, transformând aceste operaţiuni în únele economice, eficiente şi confortabile.
Maşinile Probst sunt echipamente puternice şi fiabile, special proiectate pentru montarea şi transportul pavelelor, transformând aceste operaţiuni în unele economice, eficiente şi confortabile. Astfel clienţii au garanþia cã obţin valoarea optimã în fiecare etapã, de la producþia pavelelor şi pânã la finalizarea lucrãrii.
Pentru mulţi utilizatori, maşinile Probst fac deja parte din activitãţile de lucru zilnice. Datoritã design- ului ergonomic, operaţiunile de montare a pavelelor devin în mod evident mai uşoare şi mai rapide, iar gama variatã de produse Probst oferã soluţii pentru orice tip de aplicaţie de pavare şi manipulare a pavelelor.
VM 203
Maşina de montat pavele VM 203 este caracterizatã în principal de capacitatea extraordinarã de întoarcere.Datoritã sistemului de direcţie cu pivot cu centru dublu poate fi manevratã în cele mai înguste spaţii. Motorul diesel cu 3 cilindri oferã o putere de 25 CP şi are astfel suficiente rezerve de putere pentru a lucra în gama medie de rotaþii pe minut, iar nivelul dezgomot rãmâne scãzut. Şenilele cu lãţimi diferite pe axele faţã şi spate şi lãţimea diferitã a pneurilor asigurão deplasare linã şi uşoarã.
Maşina de montat pavele poate cântãri, cu unitatea HVZ-uni complet încãrcatã puþin peste 1.300 kg.Greutatea este atât de bine distribuitã la nivelul întregului vehicul încât pavelele proaspãt móntate pot fi mutate fãrã ezitare. Deşi proiecţia braţului de prindere este destul de joasã, aceasta a fost dimensionatã în concordanţã cu înãlţimea de ridicare astfel încât straturile de piatrã pot fi prinse cu uşurinţã dintre douã pachete de piatrã depozitate unul peste celãlalt.
Înãlţimea totalã a utilajului este de asemenea destul de redusã ceea ce înseamnã cã acesta poate lucra chiar şi în garajele de la subsol.Centrul jos de greutate şi distribuţia favorabilã a greutãţii conferã utilajului o foarte bunã stabilitate în timp ce lucreazã şi siguranţã în timpul deplasãrii chiar şi în cele mai strânse curbe. Rezervorul de combustibil are o capacitate de 20 de litri şi este fãcut dinplastic transparent.
Cu accesoriile disponibile maşina VM 203 poate face mult mai multe decât sã monteze rapid pavele. Poate sã monteze şi sã înlocuiascã borduri, poate sã monteze, sã cureţe şi sã spele plãci folosind tehnologia vacuum.Lista de accesorii cu care maşina poate fi echipatã pentru a deveni un utilaj multifuncţional cu doar câteva mişcãri este foarte variatã.

VM 204
Pe lângã maşina clasicã de montat VM 203, Probst mai oferã modelul VM 204 „Robotec” o variantã patentatã a modelului deja consacrat VM 203. Aşa cum şi denumirea de „Robotec” o sugereazã, noua maşinã este echipatã cu cea mai modernã tehnologie, în special în ceea ce priveşte partea electronicã.Acest lucru se traduce în mai mult confort în lucru. Poate fi de asemenea observat design-ul modern al cabinei operatorului, dotatã cu climatizare.Suprafeþe extinse de geamde siguranţã cu protecþie împotriva zgârieturilor acoperã unitatea spaţioasã de comandã a modelului VM 204. Dacã operatorul utilajului va dori cabina mai deschisã poate plia la maxim spre spate ambele uşi şi poate elimina complet pãrþile laterale ale cabinei. Sub scaunul şoferului se aflã montatã o consolã pentru controlul programelor cu un joystick cu design modern care ascunde un sistem SPS de control electronic cu întrerupãtor de pre-selectare pentru urmãrirea secvenţelor de mişcare: modul manual – în acest caz toate mişcãrile braţului de montare sunt controlate prin joystick şi pedale.
Modul semi-auto – aici în plus este mişcarea de prindere controlatã semiautomat.
Modul full-auto – în acest caz mişcãrile braţului sunt şi se desfãşoarã automat în ordinea corectã. Cu ajutorul joystick-ului operatorul utilajului poate interveni în orice moment asupra secvenţei de mişcare cu intenţia de a o controla.
În modul Push-automatic, un program poate fi setat sã împingã o pavelã într-un strat de pavele dintr-un model de legãturã în altul, de exemplu: de la modelul încrucişat la modelul înşiruit. În ceea ce priveşte confortul modelul VM 204 „Robotec” oferã un contor al ciclurilor în modul de lucru auto, un cap rotativ hidraulic între braþul de montare şi cel de proiectare pentru o aliniere exactã a stratului care urmeazã sã fie montat chiar din scaunul şoferului, un radio stereo, faruri în faţã şi spate şi oglindã cu unghi mare
pentru vizibilitate în spate. Modelele VM 203 ºi VM 204 au aceleaşi caracteristici de fiabilitate, robusteţe şi performanţã.
Cu fiecare dintre cele douã maşini pot fi atinse aceleaşi rezultate excelente într-un mod foarte simplu. Modelul VM 204 oferã mai mult confort şi uşurinţã în manipulare.
Noua maşinã de montat pavele VM401
Interesul clienþilor pentru pavele şi dale cât mai mari şi cât mai grele este în continuã creştere. Acest lucru genereazã nevoia de mai multe maşini de montat pavele sau orice alt echipament care poate face faţã cerinţelor pieţei care sunt din ce în ce mai complexe.
Probst vine în întâmpinarea clienţilor cu perspective complet noi, aducând mai mult confort şi economii mai mari de costuri cu noul model VM 401. Pentru VM 401 nu este nicio problemã sã ridice produse grele având o capacitate de încãrcare de 600 kg.
VM 401 poate fi condus oriunde, chiar şi în cele mai restrânse spaţii datoritã razei largi de pivotare de 1.600 mm şi manevrabilitãţii sale excelente.
Datoritã înãlţimii mari de ridicare de 1.600 mm nu prezintã nicio problemã în a ridica douã pachete depozitate.
Maşina de montat VM 401 este mai dinamicã şi prezintã o vizibilitate mai bunã. Fiind în topul gamei de maşini de montat, modelul VM 401 şi-a dovedit performanţele deosebite în numeroase aplicaţii.
În multe situaţii, aşteptãrile clienţilor au fost depãşite. Carcasa utilajului beneficiazã de un facelift, iar materialul ranforsat cu fibrã de sticlã de înaltã calitate şi foarte uşoarã fac ca acest utilaj sã devinã şi mai funcţional.
Gama de maşini Probst de montat pavele este adusã în România de societatea Best Tools.
Contact:
Bvd. Iuliu Maniu Nr. 246, Sector 6.
Bucuresti
Tel: (40-21) 318.36.87
Fax: (40-21) 318.36.89
E-mail: stefan.blaer@best-tools.ro