Categorii

GLS are un nou manager general al Departamentului IT

Data publicarii: 26.07.2012 ora 03:07 PM


COMUNICAT DE PRESĂ

Amsterdam, 30 iulie 2012. Începând cu 1 august, Christian Herrlich va deveni noul manager general al GLS IT Services GmbH. Datorită lui, grupul GLS va câstiga un expert recunoscut în industria CEP.

Herrlich, care are 44 de ani şi a studiat informatica pentru afaceri, va fi responsabil de întregul sistem IT al companiei de coletărie pan-europene.Sarcina principală a GLS IT Services, o filială deţinută în întregime de GLS, este armonizarea sistemelor IT ale Grupului, mentenanţa şi dezvoltarea continuă a acestora. GLS consideră departamentul IT ca fiind un factor cheie pentru competitivitatea companiei.

Christian Herrlich a absolvit Universitatea Tehnică din Darmstadt,iar din 1998 a ocupat diferite poziţii în cadrul Deutsche Post DHL în Bonn, cea mai recentă fiind cea de CIO şi de membru al consiliului de administraţie al Paket Deutschland.

“Ne bucurăm să avem alături de noi o persoană cu calificările necesare pentru a conduce departamentul nostru IT”, spune Rico Back, CEO alGLS BV,Amsterdam. Predecesorul lui Herrlich, Johannes Ruttinger, a murit într-un accident toamna trecută.

 

Grupul GLS în Europa

GLS, General Logistics Systems B.V. (cu sediul central în Amsterdam), oferă servicii de coletărie de încredere şi de înaltă calitate pentru 212.000 clienţi în Europa, la care se adaugă servicii de logistică şi servicii expres. “Lider european în privinţa calităţii ” este principiul de bază al companiei GLS. În acest context, sustenabilitatea este primordială la GLS : iniţiativa Think Green din întreaga Europa include activităţi menite să protejeze mediul înconjurător. Prin companii proprii şi prin intermediul companiilor partenere, Grupul oferă o reţea ce acoperă 42 de ţări europene şi care este conectată la celălalte continente prin înţelegeri contractuale. GLS dispune de 37 HUB-uri internaţionale şi 600 depozite. Prin intermediul reţelei sale de livrări pe cale rutieră, GLS este unul din liderii în servicii de coletărie din Europa. 13.400 angajaţi gestionează 375 milioane de colete pe an. În fiecare zi  16,510 vehicule livrează pentru GLS. În anul financiar 2011/12 GLS a obţinut venituri de 1.81 miliarde EUR.