Categorii

BIAS 2012 – un weekend cat un concediu intreg!

Data publicarii: 25.07.2012 ora 11:07 AM


Ceea ce se anunta de cateva saptamani ca fiind cel mai mare show aerian din Romania – Bucharest International Air Show – s-a dovedit chiar mai mult decat atat. Departe de a fi un simplu superlativ aruncat de organizatori presei, departe de a se rezuma la proportia sa in sfera restransa a mitingurilor aviatice petrecute in tara, BIAS 2012 a insemnat pentru majoritatea spectatorilor sai o mini-vacanta.

Intr-o vreme in care banalul weekend la mare a ramas, pentru cei mai multi romani, un lux, mitingul aviatic desfasurat in zilele de 21-22 iulie 2012 pe aeroportul international Baneasa – Aurel Vlaicu a fost iesirea din rutina de care aveau toti nevoie. Sta dovada numarul neasteptat de mare al spectatorilor, unii dintre acestia ajungand pana pe DN1 ca sa vada schemele facute de piloti.

Instalati, astfel, pe scaunele puse la dispozitie de organizatori, sau in picioare, in spatiul special amenajat pentru ei, oamenii au urmarit incantati maiestria si precizia celor de la Turkish Stars, sau cel mai mare drapel al Italiei din lume, desenat pe cerul Romaniei de pilotii de la Frecce Tricolori. Si nu doar atat. Pilotul lituanian, Jurgis Kayris, s-a dat peste cap si a facut scheme la mare inaltime, in timp ce co-nationalii nostrii de la Hawks of Romania si Iacarii Acrobati au desenat inimi pe cer si au salutat in diferite moduri multimea aflata la sol.

Motive de bucurie au avut si iubitorii de tehnica, organizatorii aducand pentru acestia modele de avioane si elicoptere, pe care le-au expus in cadrul General Aviation Exhibition. De asemenea, multi tineri s-au bucurat ca au ocazia sa vada concertele si activitatile de entertainment desfasurate in prima zi a show-ului, intre spectacolul de dimineata si cel de seara.

Chiar si asa, cei mai entuziasti s-au dovedit copiii. Acestia au urmarit spectacolul, s-au fotografiat cat mai aproape de avioane, si-au convins parintii sa le cumpere suveniruri si inghetata. Cei mai norocosi au obtinut si autograful unor piloti, sau o poza alaturi de acestia.

Asa se face ca, Bucharest International Air Show a insemnat, pentru toata lumea, relaxare si motiv de bucurie. Scosi din rutina weekendurilor petrecute in oras, romanii prezenti la eveniment au avut parte de doua zile cat doua saptamani!

NEI Pandorra Business Management integreaza diviziile de consultanta generala pentru afaceri (Business Therapy), Evenimente si Concepte Integrate de Comunicare, Servicii de Media si Marketing impreuna cu toata gama de servicii suport: creatie, productie, media planning and buying.

Indrazneste sa explorezi managementul precum o lectie de viata! S-ar putea sa fii surprins…

Pandorra a luat nastere pornind de la ideea ca in spatiul cotidian actual, in care similaritatea produsului si amalgamul de comunicare creeaza confuzie, este nevoie de ALTCEVA pentru a fi remarcat. Experienta ei se intemeiaza pe toate acele lucruri aparent lipsite de importanta dar care privite in ansamblu adauga valoare si unicitate.

Indiferent ca iti doresti o noua perspectiva asupra afacerii sau proiectului tau, indiferent ca iti doresti un eveniment unic sau o modalitate de a fi remarcat, indiferent ca iti doresti o analiza de piata sau servicii suport pentru proiectul tau Pandorra iti raspunde.

Informaţii suplimentare pot fi gasite:http://www.neipandorra.ro

Pentru mai multe detalii:

Monica Magureanu

monica.magureanu@neipandorra.ro

Mobil: (+40) 742.044.510