Categorii

Sfatulmamicilor.ro a lansat sectiunea de concursuri

Data publicarii: 24.07.2012 ora 03:07 PM


Comunitatea online SfatulMamicilor.ro vrea sa ofere mamicilor sansa de a castiga un premiu pentru ele sau pentru prichindeii lor. Sectiunea Concursuri se imbogateste in mod constant, tocmai pentru ca vrem sa premiem cat mai multe mamici!

Stim cat de mult isi doreste orice mama sa ii ofere copilului jucarii, hainute sau alte cadouri frumoase, insa si ea trebuie sa fie recompensata pentru jobul de mamica. De aceea, SfatulMamicilor.ro are doua principii: premii pentru mame si cadouri pentru copii. Oferim astfel recompense cat mai variate, satisfacand astfel dorintele exprimate de mamicile din comunitate.

In momentul de fata, premiile oferite de SfatulMamicilor.ro fac parte din urmatoarele categorii:

  • Carti educative si carti cu retete culinare
  • Jucarii pentru copii de diverse varste
  • Bijuterii pentru mamicile cochete
  • Cosmetice si produse de igiena pentru mame, dar si pentru copii.

Ne dorim sa intemeiem o comunitate frumoasa a mamicilor cu copii mici si mari, de aceea multe dintre concursuri vor premia fidelitatea cititoarelor noastre. Insa vor exista si concursuri rapide, pentru mamicile ocupate care impart viata de familie cu un job solicitant.

Pe langa premiile in sine, orice mamica inscrisa in site are parte si de un alt castig: sfaturi utile si articole de buna calitate dar si grupuri dedicate discutiilor intre mamici. Fii o mamica informata si deja esti castigata! In plus, iti poti face noi prietene cu care sa impartasesti din experienta de mamica sau de la care sa ceri sfaturile de care ai nevoie.

Te asteptam cu drag in comunitatea online SfatulMamicilor.ro!