Categorii

Nature Night by Natura Parc®, petreceri incendiare pe toata perioada verii

Data publicarii: 23.07.2012 ora 04:07 PM


Inalneste oameni noi, fa o baie in piscina, danseza pe super hiturile verii la cele mai tari petreceri la Nature Night marca Natura Parc®. Dupa o sera magica prinde rasaritul la Natura Parc®.

Nature Night la Natura Parc® cea mai sexy petrecere a verii.

Este adevarat la Nature Night te poti bucura de o atmosfera exotica la piscina, de bauturi care te vor racori in caldura verii. Petrece salbatic in inima naturii la Nature Night.

Nature Night la Natura Parc® este locul fierbinte al verii tale: Dj, muzica, bauturi, distractie. Vara asta Natura Parc® este a tinerilor!

Petrece cu noi de la inceput pana la sfarsit si iti vom oferi o experienta de neuitat, cele mai tari petreceri pentru tine si prietenii tai. Pe timpul verii, Natura Parc® este locul ideal pentru distractie.
Petreceri incendiare la Nature Night in fiecare joi seara de la ora 19.00h, pe toata perioada verii. Eveniment marca Natura Parc®.
Si daca vremea nu este cu noi, mutam petrecerea intr-un balon gigant de 1800 mp.

Party – NATURE NIGHT EVERY THURSDAY at Natura Parc®
http://www.facebook.com/NatureNight

Cum ajung? Accesul se face cu masina din DN 11 Brașov – Sf. Gheorghe, cu trenul din Brasov pana la Chichis sau cu maxi-taxi Brasov-Sf. Gheorghe, circula din 30 in 30 min.

In fiecare joi seara de la ora 19.00. Intrarea libera.

Natura Parc®
DN 11 Brasov-Sf. Gheorghe,
Chichis, Covasna

T: +40 (740) 628 872
Email: info@naturaparc.ro
Web: www.naturaparc.ro