Categorii

Man and Machine Romania, pionierat in organizarea de prezentari CAD online

Data publicarii: 20.07.2012 ora 06:07 PM


Man and Machine Romania, subsidiara a grupului german Mensch und Maschine Software SE (M+M), (www.mum.de), Autodesk Platinum Partner,a organizat, pentru prima oara in Romania,mai multe sesiuni online de prezentare a aplicatiilor Autodesk 2013.

Desfasurate in perioada mai-iulie 2012, prezentarile online au explicat noutatile aduse de versiunile 2013 ale solutiilor Autodesk si s-au bucurat de participarea a sute de specialisti CAD din toata tara care au apreciat atat calitatea informatiilor transmise cat si durata prezentarilor si logistica audio, video folosita pentru desfasurarea acestora. De asemenea, au fost identificate mai multe subiecte de interes pentru inginerii CAD din Romania care vor fi tratate in prezentarile viitoare.

Temele abordate au avut in vedere cele mai utilizate solutii de proiectare pentru industriile inginerie mecanica, infrastructura si arhitectura din portofoliul Autodesk, precum si aplicatiile complementare pentru proiectarea retelelor de canalizare si apa, Urbano 7 Canalis si Urbano 7 Hydra. Astfel, Man and Machine a oferit specialistilor CAD din Romania oportunitatea sa isi imbunatateasca cunostintele in utilizarea aplicatiilor AutoCAD, Autodesk Inventor, Inventor Fusion, Inventor LT, Autodesk Vault, Autodesk Product si Factory Design Suite, Revit Architecture, BIM (Building Information Modeling), Autodesk Building Design Suite, AutoCAD Civil 3D, Urbano 7 Canalis si Urbano 7 Hydra.

“Consider ca aceste prezentari online sunt extraordinare, iar cei interesati de a isi mari performantele si implicit calitatea proiectelor au o sansa in plus. Cu siguranta voi participa la toate prezentarile online, atunci cand voi fi anuntat.”, a declarat Dl. Marian Haghiac, Administrator ALL PRO COM.

Sunt nu utile, ci foarte utile informatiile prezentate. Salutam aceste prezentari online.”, a declarat Dl. Gheorghe Constantin, Inginer FAST ECO.

Inregistrarile prezentarilor au fost postate si pot fi gasite pe pagina Youtube a companiei Man and Machine Romania: http://www.youtube.com/manandmachinero.

 

 

 

 

Despre Man and Machine
Man and Machine Romania este subsidiara a grupului german MenschundMaschine Software SE (M+M) (www.mum.de), unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii software de proiectare si productieasistata de calculator (CAD/CAM/CAE/GIS) din Europa, avand filiale in Germania, Austria, Elvetia, Franta, Italia, Anglia, Belgia, Romania, Suedia, Polonia, dar si in Statele Unite ale Americii, Japonia si zona APAC.

 

Gama de produse oferita de M+M este extrem de variata si cuprinde solutii CAD/CAM/CAE/GIS pentru cele mai variate industrii (inginerie mecanica, infrastructura, arhitectura). Infiintata in anul 1984, compania are sediul central in Wessling, Germania, fiind cotata in “Prime-Segment” la Bursa de Valori din Munchen. Mai multe informatii aici: http://www.mum.de/DE_Mensch_und_Maschine_Investor_Relations.CAD.

 

Man and Machine Romania este certificata ISO 9001:2008, ISO 27001:2006 si ISO 14001:2005 de catre compania RINA IMPEX.

 

Pentru mai multe informatii despre Man and Machine Romania, vizitatiwww.manandmachine.ro.