Categorii

Cumparati fond de ten Max Factor de la FidelityShop

Data publicarii: 19.07.2012 ora 09:07 AM


La inceputuri, cand Max Factor a inceput sa vanda fond de ten, acest produs era folosit doar de cateva persoane, iar acestea erau, majoritatea, din industria cinematografica si din lumea teatrului. Acestia erau nevoiti sa il foloseasca pentru a crea o expresie mai dramatica, mai spectaculoasa.

Insa fondul de ten Max Factor nu a avut intotdeauna aceasta textura fina si cremoasa pe care o are acum. Cand a inceput sa se foloseasca produsul care acum poarta acest nume, dupa ce era aplicat pe ten, se transforma intr-o masca, daca o putem numi asa, si o putem, pentru ca, propiu-zis, acea crema se intarea si devenea destul de rigida si de inconfortabila, uneori chiar casanta. Iar metafora este una chiar foarte buna, deoarece teatrul implica alegerea unei masti la modul figurativ, care sa infatiseze personajul pe care il jucau.

Pentru ca Max Factor este un brand care s-a remarcat de la inceput prin inovatie si calitatea produselor, asa si-a inceput si primii pasi de ascensiune in acest domeniu. Primul fond de ten modern a fost conceput de Max Factor in 1914, facandu-l sa reflecte lumina foarte bine, dexvaluind un aspect mult mai natural decat predecesorul sau. Acestia au fost doar primii pasi, insa. Au urmat altii mai mari, mai importanti, dar la fel de definitorii pentru acest brand de fond de ten si cosmetice.

Calitatea ridicata a produselor si traditia dovedita de atia ani de continua dezvoltare, au fost motivele principale pentru care magazinul online FidelityShop a ales sa comercializeze doar acest brand de cosmetice. Produsul cel mai cautat de femei si fete si care nu lipseste din trusa de trucuri de infrumusetare a tuturor este fondul de ten, cel despre care va povesteam ca Max Factor a investit atat de multa pasiune si inspiratie. In magazinul FidelityShop puteti gasi atat fond de ten sub forma de crema, cat si sub forma de pudra.

Ce game de fond de ten pot gasi in magazinul FidelityShop?

Buna pentru orice anotimp, este pudra bronzanta. Aceasta este foarte folositoare atunci cand trebuie sa aducem la unison toate zonele bronzate. Apoi pudra compacta Creme Puff ofera acel finisaj mat, de care nu ne putem desparti, ori in ce era am fi, dar totodata lasa lumina parca sa intre in fiecare por din fata noastra si sa o ilumineze perfect. Pentru a pastra tenul mereu tanar, fondul de ten cu formula lichida Max Factor Ageless Elixir, acopera perfect liniile fine ale fetei si aduce tenului un aspect sanatos si plin de viata. Cu un finisaj usor, care insa rezista, Max Factor Lasting Performance este fondul de ten perfect pentru un machiaj usor, de zi. Nu in cele din urma, Max Factor Colour Adapt este fondul de ten care acopera perfect si are un continut de particule iluminatoare care ofera tenului un aspect sanator pentru intreaga zi.