Categorii

National-Magazin.ro, o revista de cultura si business romanesc

Data publicarii: 16.07.2012 ora 01:07 PM


National-Magazin.ro este cladita pe domenii precum cultura, arta, domeniul financiar si social.

National Magazin promoveaza altceva decat cancan-urile, barfele, zvonurile si susanalele. Este o revista online ce se ridica din multime si spune povestile unor tineri talentati, vorbeste despre afacerile reusite ale unor romani, evidentiaza campioni mondiali ce au dus numele tarii peste hotare, expune interviuri cu oameni din diverse domenii si o face intr-un limbaj pe intelesul tuturor.

 

Realizatorii revistei au inteles ca numai prin reactiune poti contura o actiune. Consideram ca tinerii au depasit nivelul de blazare de acum cateva zeci de ani. Multi au foarte multe de spus, dar sunt priviti cu neincredere.

National-Magazin.ro tocmai aceasta atitudine vrea sa o extrapoleze. Romanii au intr-adevar talent.

Revista online prezinta o varietate de reportaje, de la cele care analizeaza marile personalitati ale culturii pana la impresii de calatorie si articole ce descriu peisajele minunate ale Romaniei, de la cronici de concerte, filme si carti la plimbari prin muzeele din Romania.

 

National Magazin doreste sa fie o revista a romanilor care apreciaza locul in care traiesc, o revista in paginile careia sa gaseasca locuri pline de soare, oameni frumosi, un loc in care toti sa avem sansa de a ne cunoaste si de a ne promova tara.

 

www.national-magazin.ro