Categorii

Best Tools recomandă Calitatea Chicago Pneumatic

Data publicarii: 12.07.2012 ora 07:07 PM


Istoria Chicago Pneumatic începe în anul 1901, atunci când lanseazã pe piaţã primul ciocan pneumatic cu o singurã supapã.
Succesul înregistrat pe piaţa nordamericanã a încurajat companía sã continue seria de invenţii cu utilitate practicã imediatã. Astfel, dupã numai trei ani, prima unealtã cu acţionare electricã este lansatã de cãtre Chicago Pneumatic pe piaţã. Din acest moment, piaţa echipamentelor electrice se va dezvolta în mod accelerat, devenind o parte distinctã a afacerilor de profil.
Astfel, cu ajutorul invenţiilor de la Chicago Pneumatic, a uneltelor speciale,precum pistolul de înşurubat, lansat pe piaţã în anul 1912, companía a ajutat la scrierea unor pagini din istoria construcţiilor a Statelor Unite.Uneltele sale au avut un rol esenţial la construcţia unor clãdiri precum Empire State Building, Golden Gate Bridge din oraşul San Francisco, metroul oraşului Chicago sau la construcţia primei autostrãzi trans-America.
În România, unicul importator al produselor mãrcii Chicago Pneumatic (gama de scule si utilaje pentru construcţii) este societatea comercialã B.T.Best Tools Company.
O alianţã reuşitã pentru piaţa localã, deoarece Best Tools ( http://www.best-tools.ro/ ) este o societate cu o experienţã îndelungatã, atât în domeniul vânzãrii cât şi al asigurãrii activitãţii de service.
Cu o practicã recunoscutã în domeniul echipamentelor de curãţenie şi al utilajelor pentru construcţii pe piaţa internã, Best Tools Company este certificatã ISO 9001:2008 si ISO 14001:2005 pentru activitãţile de comercializare şi asigurare a service-lui pentru toatã gama de utillaje şi echipamente importate.
Datoritã gamei mari de echipamente şi utilaje distribuite în România,Best Tools a dezvoltat propriul serviciu de consiliere, dedicat clienţilor,care primesc astfel cele mai avizate sfaturi atunci când este necesarã alegerea unui echipament sau utilaj.
Dintre mãrcile distribuite în România ca unic importator, putem enumera:
• Chicago Pneumatic (TREMIX) , Suedia
– echipamente pneumatice, pentru compactarea solului si beton
• Contec, Germania – utilaje pentru pregãtirea suprafeţelor,
• Probst,Germania – maşini de montat pavele si borduri, echipamente pentru
transport si manipulare
• Ravo,Olanda – utilaje de mãturat stradal
– clasa medie compactã,
• Elsea Spa/ Gisowatt/ Delfin, Italia – aspiratoare profesionale si industriale, Best Tools fiind şi distribuitor al altor mãrci de prestigiu precum Pramac – grupurielectrogene portabile şi staţionare, motopompe, turnuri de luminã, sisteme de manipulat marfa în depozit, panouri fotovoltaice sau RCM Spa – mãturãtori şi spãlãtoare de pardoseli,aspiratoare stradale si utilaje combinate.
Echipamentele marca Chicago Pneumatic se bucurã de o imagine foarte bunã
pe piaţa mondialã, fiind lideri de piaţã din punctul de vedere al calitãţii, afirmã domnul Ştefan Blaer, directorul general al societãţii Best Tools:„faptul cã au cumpãrat fabrica Krupp din Germania în anul 2002 şi de atunci toate picoanele hidraulice pentru Europa se fac numai în acest loc a adus un plus de încredere în ceea ce preiveşte rezistenţa în timp a acestor echipamente utilizate în condiţii extreme.Faptul cã primul picon hidraulic,aşa cum este cunoscut în prezent din punctul de vedere al principiului de funcţionare,a fost patentat de cãtre Chicago Pneumatic în anul 1939 reprezintã încã un avantaj în faţa clienþilor.De fapt,în continuare producãtorul american îşi pãstreazã supremaţia tehnologicã şi în prezent pe acest segment de piaţã extrem de disputat,picoanele hidraulice vândute de Chicago Pneumatic fiind extrem de resistente, din acest motiv bucurându-se de o garanţie extinsã. Acest lucru a fost posibil şi prin inovaţiile de ultimã orã înglobate în noua serie de picoane hidraulice, care au revoluþionat practic acest sector“.
În România,societatea Best Tools oferã o gamã largã de echipamente de la Chicago Pneumatic, precum echipamente pentru beton,echipamente de compactare, motocompresoare, echipamente pneumatice sau ciocane demolatoare.

Contact:
Bvd. Iuliu Maniu Nr. 246, Sector 6.
Bucuresti
stefan.blaer@best-tools.ro
(40-21) 318.36.87
(40-21) 318.36.89.