Categorii

The Brick- terasă şi piscină pentru un weekend reușit

Data publicarii: 09.07.2012 ora 04:07 PM


Aflat în Paradisul Verde din Corbeanca, Restaurantul The Brick (http://www.thebrick.ro) propune o alternativă la agitația din București, alternativă bazată pe exclusivism, atmosferă de inspirație londoneză și o bucătărie ce reunește numeroase meniuri internaționale.
În plin sezon estival, alegerea clienților The Brick se îndreaptă către piscina și terasa restaurantului, gustul răcoritor al unui cocktail la terasă sau momentele de relaxare pe șezlong constituind rețeta unui weekend reușit.
Pentru cei care au optat să își petreacă timpul liber cât mai aproape de București, Restaurantul The Brick dispune de terasă, piscină, plajă, curte, bar exterior, foișor și o parcare cu o capacitate mare.
De asemenea, The Brick își deschide porțile tuturor celor care vor să sărbătorească reușita personală, delectându-se cu băuturi înnobilate de vreme și preparate culinare dintre cele mai dverse.
Recunoscut pentru delicatesurile pregătite din Pata Neagră, o rasă de porc din zona iberică hrănită doar cu ghinde și castane, pentru a avea o carne foarte fragedă, The Brick creează o atmosferă mai mult decât ospitalieră pentru cei care poposesc în Paradisul Verde.
O altă delicatesă apreciată de gusturile fine ale celor care ajung la The Brick este Wagyu Kobe Beef, preparată din carne de bovine crescute doar cu bere, cărora li se pune să asculte muzica clasică și care sunt masate și cărora nu li se permite să atingă solul decât pe perne de aer.
Deși sunt de proeveniență japoneză, aceste vaci se regăsesc în numeroase alte țări, fiind preferate de connasseurii pentru carnea foarte frageda, cu multe fibre de grasime, aceastea fiind singurele animale în grăsimea cărora se găsește Omega 3, care ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire.

Restaurantul The Brick oferă o atenție deosebită atmosferei, arhitectura britanică, cu tentă colonială, creând un aer exclusivist, iar barul aristocratic lasă impresia unei ambianțe destinse de buddah-bar, în care muzica și băuturile fine se regăsesc în deplină armonie.
Mobilierul din lemn masiv și tablourile ce străjuiesc pereții respectă exigențele unui lounge stilat, în care romantismul victorian și sobrietatea aristocratică par să contureze cartea de vizită a unui gentleman veritabil care îi trece pragul.
Emanând o atmosferă caldă și elegantă, bazată pe o politiă strictă de protejare a intimității clienților, Restaurantul The Brick, prin facilitățile de care dispune, oferă posibilitatea petrecerii timpului liber alături de familie sau prieteni într-un decor intim și rafinat.

Contact:
Aleea Paradisul Verde Nr.2
Paradisul Verde Residential Park – Corbeanca
Telefon / Fax: 021 380 40 20
Mobil: 0722 644 815
E-mail: rezervari@thebrick.ro