Categorii

Scoala de Muzica Boem Club lanseaza Campania Promotionala „Vara Muzicala”

Data publicarii: 05.07.2012 ora 02:07 PM


Campania promotionala se deruleaza in perioada 5-15 iulie 2012, se adreseaza tuturor amatorilor de muzica din Bucuresti, indiferent de varsta pe care o au, si cuprinde preturi speciale la lectiile de muzica: vioara, pian, canto, chitara, violoncel sau educatie muzicala prescolari.

Campania face parte din proiectul cultural-educational al Scolii de muzica Boem Club intitulat „Si tu poti canta”, proiect care a inceput in anul 2010 si care, pana la acest moment, a inclus o serie de activitati muzicale care au constat in burse pentru lectiile de muzica la Boem Club, concerte cu si pentru amatorii de muzica, oferte educationale speciale, etc.

Prin intermediul Campaniei Promotionale „Vara Muzicala”, Boem Club vine in intampinarea tuturor celor care si-au dorit sa invete sa cante, macar la nivel incepator, din voce sau la un instrument muzical. Astfel, in perioada ofertei promotionale, 5-15 iulie, preturile la cursurile de muzica ale Boem Club sunt reduse in functie de cursul frecventat, cu pana la 30%, un pachet de 8 lectii de muzica ajungand sa coste numai 350 lei.

Inscrierile se pot face oricand in perioada 5-15 iulie 2012, intre orele 9-21, prin telefon, la numarul: 0760 689 422 sau prin email, la: office@boemclub.ro

„Aceasta campanie promotionala a scolii de vara Boem Club este menita sa incurajeze cat mai multe persoane in a invata sa cante din voce sau la un instrument, indiferent de varsta pe care o au sau de nivelul cunoasterii muzicale. Boem Club are la acest moment cursanti cu varste cuprinse intre 2 ani si 70 de ani si peste o mie de cursanti care au trecut pragul celor doua sedii si suntem mandri ca la nici trei ani de zile de la inceperea activitatii educationale am reusit sa angrenam in activitatea muzicala atat de multi cursanti cu varste atat de variate si profile atat de diferite.” Claudia ATANASOAE, General Manager Boem Club
—-
Despre Boem Club

Boem Club este primul club de muzica din Bucuresti care ofera cursuri de muzica pentru toate varstele si orice nivel, tuturor celor care doresc sa invete sa cante.
Prin diversitatea instrumentelor predate, prin calitatea si varietatea cursurilor oferite, prin initiativele muzicale inedite, prin calitatea profesorilor, prin numarul de cursanti, Boem Club isi propune sa fie un reper educational muzical pentru toti cei care doresc sa invete sa cante.

Date de contact:
www.boemclub.ro
Tel: 0760 689 422
office@boemclub.ro