Categorii

DELIA SI NARCOTIC SOUND & CHRISTIAN D – DOUA MEGA-CONCERTE LA BUCHAREST INTERNATIONAL AIR SHOW 2012

Data publicarii: 05.07.2012 ora 07:07 PM


In zilele de 21-22 iulie 2012 va avea loc pe Aeroportul International Baneasa-Aurel Vlaicu cel mai mare show aerian din Romania – Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition. Acesta este organizat de Compania Nationala de Aeroporturi Bucuresti si de Primaria Generala a Municipiului Bucuresti.

In cadrul evenimentului, in data de 21 iulie 2012, incepand cu ora 18:00, Delia si Narcotic Sound & Christian D vor sustine doua concerte senzationale. Acestea vor preceda spectacolul aviatic nocturn, ce include acrobatii si efecte speciale de lumini, in premiera pentru Bucuresti.

Cele doua vedete ale Bucharest International Air Show sunt Frecce Tricolori si Turkish Stars, reunite in premiera pentru Bucuresti. Alte nume prezente din elita acrobatiei aeriene mondiale sunt: Flying Bulls, Jurgis Kairys, Hawks of Romania, Iacarii Acrobati, etc.

Prezentatorul evenimentului pe parcursul celor doua zile este actorul Pavel Bartos.

Intrarea publicului este libera, aceasta facandu-se prin Romaero. Parcarea nu este asigurata. Recomandam folosirea mijloacelor de transport in comun.

Informatii suplimentare:  www.bias.aero

NEI Pandorra Business Management integreaza diviziile de consultanta generala pentru afaceri (Business Therapy), Evenimente si Concepte Integrate de Comunicare, Servicii de Media si Marketing impreuna cu toata gama de servicii suport: creatie, productie, media planning and buying.

Indrazneste sa explorezi managementul precum o lectie de viata! S-ar putea sa fii surprins…

Pandorra a luat nastere pornind de la ideea ca in spatiul cotidian actual, in care similaritatea produsului si amalgamul de comunicare creeaza confuzie, este nevoie de ALTCEVA pentru a fi remarcat. Experienta ei se intemeiaza pe toate acele lucruri aparent lipsite de importanta dar care privite in ansamblu adauga valoare si unicitate.

Indiferent ca iti doresti o noua perspectiva asupra afacerii sau proiectului tau, indiferent ca iti doresti un eveniment unic sau o modalitate de a fi remarcat, indiferent ca iti doresti o analiza de piata sau servicii suport pentru proiectul tau Pandorra iti raspunde.

Informaţii suplimentare pot fi gasite:http://www.neipandorra.ro

Pentru mai multe detalii:

Monica Magureanu

monica.magureanu@neipandorra.ro

Mobil: (+40) 742.044.510